Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HENGITYKSEN ALKEMIA

15.5.2023 @ 18:30 20:30

HENGITYKSEN ALKEMIA

PranaSoul® naistenpiiri maanantaina15.5. klo 18:30 – 20:30, Knipnäs Hyvän olon keskuksessa.

Naistenpiiri kutsuu sinua moniulotteisen elämän alkemian äärelle, joka ilmentyy hengityksen välityksellä. Illan naistenpiirin punaisena lankana on hengityksen hienovarainen olemus ja sinä olet hengityksen alkemisti. Hengittävässä kehossasi kehotemppelisi viisaus avautuu. Hengityksesi sylissä fyysinen, emotionaalinen ja mentaalinen kehosi kohtaavat. Hengityksesi voimassa olet läsnä nyt-hetkessä, avaudut kaikkeuden luomisen voimalle sinussa. Hengität ja yhdistyt kaikkeen mitä on.

Yhteisöllisyyden ilo ja jokaisen piirissä olijan ainutlaatuinen viisaus saavat tilaa jakamisemme hetkissä, kokemuksemme kutovat kauniin oivallusten kudelman. Ilta ohjautuu kanavoituina ryhmän energian mukaan nyt-hetkissä.

Ohjaajana toimii PranaSoul® kokonaisuuden luoja ja Mysteerikoulun Shekinan Tytär-Bratha D’Shekina® perustaja Jutta Niala: Jutta on myös Elämänkosketus hoitaja, Kristustietoisuuden ja pyhän femiinin kanava, henkinen kanssakulkija ja mentori, Reiki Master, Peter Hess® äänimaljametodin harjoittaja, Emily Hess® Sound of Yoga teacher, sertifioitu Vijnana joogaopettaja. Jutalla on yli 25 vuoden monipuolinen kokemus henkisen polun harjoittamisesta, mentoroinnista ja ohjaamisesta.

Kuuletko sydämesi kutsun? Olet sydämellisesti tervetullut piiriin juuri sellaisena kuin olet, sillä olet jo täydellinen.

Elämänvoiman sykkeen kauneudessa, Jutta

Sitovat ilmoittautumiset ja info: info(a)sieluolemus.fi

Lisätietoja tapahtumassa: https://www.facebook.com/events/1076442169978658

Knipnäs Hyvän Olon keskus

Linnunlaulu 1
Tammisaari, Uusimaa 10620 Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto
Scroll to Top