Knipnäs on erinomainen paikka erilaisten kurssien järjestämiseen, sillä majoitusta löytyy tiloista yli 50 hengelle ja yhteistiloja riittää monipuolisesti ohjelman järjestämiseen. Toiminnallisten kurssien pitämiseen löytyy erikokoisia saleja, joissa saa kukin kurssi toimia omassa rauhassaan. Iso puistomainen piha-alue sekä vieressä oleva kaupungin uimaranta tarjoaa myös hyvät puitteet ulkoiluun.

Tarjoamme kurssitiloja majoituksineen yli 10 hengen kursseista ylöspäin. Kurssi- tai koulutustilaisuuden järjestäjä, ota yhteyttä, niin autamme suunnittelemaan tilaisuudestasi toimivan kokonaisuuden!

Kolmannessa kerroksessa on 11 majoitushuonetta, joissa on kussakin tilaa 3-5 hengen majoittumiseen. Kerroksessa on useita yhteiskäytössä olevia wc- sekä suihkutiloja. Sosiaalitilat sekä keittiötilat ovat yhteiskäytössä kaikille majoittujille. Avara oleskelutila keittiöineen tarjoaa puitteet myös omien ruokien valmistamiseen tai rentoon oleskeluun tv:n ääressä. Lomanviettäjille ja matkailijoille löytyy majoitusta kesäsesonkiaikana touko-syyskuussa, jolloin majoitusta on mahdollista vuokrata huonekohtaisesti. Majoitustiloista löytyy peitot sekä tyynyt. Liinavaatteet ja pyyhkeet majoittujat tuovat itse. Niitä on myös vuokrattavissa erikseen.

Vuokrattavat tilat:
  • Yöpymistilat, yhteensä 50 vuodepaikkaa (3-4 hengen huoneet)
  • Iso sali, 2. krs, 50-100 henkeä (esim. jooga, tanssi, rentoutus, tantra)
  • Pieni sali, 2. krs, 30 henkeä (esim. jooga, tanssi, rentoutus, tantra)
  • Seminaaritila, 2 krs, 5-50 henkeä (esim. kokoukset, seminaarit, työhyvinvointipäivät)
  • Seminaaritilat, 1 krs, 5-50 henkeä (esim. kokoukset, seminaarit, työhyvinvointipäivät)
  • Lisäksi runsaasti muita tiloja esim. tiimityöskentelyyn
  • Pihapiirissä sijaitsee huvila, jossa on majoitusta kahdessa erillisessä huoneistossa AirBnB:n kautta ympäri vuoden.

Teemme paikallisten yrittäjien kanssa yhteistyötä. Tilauksesta on saatavilla kajakkimelontaa, vaellusretkiä ym. ohjelmapalveluita. Lisäksi meiltä onnistuu Hyvän olon erikoisaamiaiset ja tiloissamme voi järjestää paikallisten yrittäjien kanssa erilaisia hemmotteluhoitokokonaisuuksia.

Teemme räätälöityjä palvelupaketteja kurssien järjestämiseen. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Varauskalenteriamme päivitetään ja vapaat kurssiajankohdat näet jatkossa oheisesta varauskalenteristamme

[availabilitycalendar]