Knipnäs on erinomainen paikka erilaisten kurssien järjestämiseen, sillä majoitusta löytyy tiloista vähintään 50 hengelle. Toiminnallisten kurssien pitämiseen löytyy eri kokoisia saleja, joissa saa kukin kurssi olla omassa rauhassaan. Iso puistomainen piha-alue sekä vieressä oleva kaupungin uimaranta tarjoaa myös hyvät puitteet ulkoiluun.

Tarjoamme kurssitiloja majoituksineen yli 10 hengen kursseista ylöspäin. Kurssin vetäjä – varaa haluamasi päivämäärät, kerro minkä tilan haluat käyttöösi kurssin ajaksi sekä monta majoittujaa kurssille on suurin piirtein tulossa.

Kolmannessa kerroksessa on 11 majoitushuonetta, joissa on kussakin tilaa kolmen-viiden hengen majoittumiseen. Kerroksessa on useat wc- sekä suihkutilat. Sosiaalitilat sekä keittiötilat ovat yhteiskäytössä kaikille majoittujille. Avara oleskelutila keittiöineen tarjoaa puitteet myös omien ruokien valmistamiseen tai rentoon oleskeluun tv:n ääressä. Lomanviettäjille ja matkailijoille löytyy majoitusta kesäsesonkiaikana kesä-elokuussa, jolloin majoitusta on mahdollista vuokrata huone kerrallaan. Kurssisesonki-aikana syys-toukokuussa majoitustilat ovat erityisesti viikonloppuisin pääsääntöisesti erilaisten kurssien käytössä. Majoitustiloista löytyy peitot sekä tyynyt. Liinavaatteet ja pyyhkeet majoittujat tuovat itse. Niitä on myös vuokrattavissa erikseen.

Teemme paikallisten yrittäjien kanssa yhteistyötä. Tilauksesta on saatavilla kajakkimelontaa, vaellusretkiä ym. Ole yhteydessä, niin räätälöimme sopivan paketin tarpeitanne varten.