Majoitus

Majoitus

Knipnäsissa on mahdollisuus majoittua upeissa maisemissa meren äärellä kauniin puistopihan ympäröimänä. Vuokraamme sivurakennuksien viihtyisiä asuntoja ja huoneita Airbnb järjestelmän kautta ja päärakennuksessa on erityisesti kesäaikana huoneita myös tilapäismajoittumiseen ja matkailijoille. Huoneilla on yhteiset suihku- ja wc-tilat ja hyvin varustellut keittiötilat. Tuo omat lakanat ja pyyhe mukanasi. Osa päärakennuksen kesämajoitushuoneista on vaatimattomia, mutta passelit retkeily- ja lomailumajoittumiseen. Ota yhteyttä: marika.yliluoma(at)nanomax.fi

AirBnb

Lääkärihuvila

Lääkärihuvila A

Tervetuloa nauttimaan luonnon rauhasta Knipnäs Hyvän olon keskuksen puistopihan laidalla olevaan upeaan huvilaan. Alakerrassa tilavat olohuone, keittiö ja wc. Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta Unikulman joustinsängyillä, makuukomero sekä kylpyhuone. Upea iso pihamaa käytössä, jonka laidalla myös yhteinen grillialue. Kaupungin hieno uimaranta vieressä, jossa myös lapsille liukumäet ym. Ihana luonnonrauha ja hiljaisuus. Tammisaaren keskustaan vain 1,5 km matka. Tervetuloa!

Autenttisesti sisustettu huvila, jossa rauhallinen vanhan ajan tunnelma. Moderni keittiö, jossa kaikki varustelut. Olohuoneessa TV. Vauvan matkasänky myös saatavilla. Makuuhuoneet sijaitsevat yläkerrassa, joten ei sovellu liikuntarajoitteisille.

Laaja puistomainen piha-alue on käytettävissä. Pysäköintitilaa on runsaasti huvilan vieressä. Tammisaaren keskustaan on vain 1.5 km matka, joten paikalle pääsee kätevästi myös julkisilla liikennevälineillä.

Lääkärihuvila B

Rauhallinen huoneisto Läkarvillan huvilassa upean Knipnäs Hyvän olon keskuksen puistopihan laidalla. Nostalgisesti sisustetussa huoneistossa on tilava makuuhuone, Unikulman joustinsängyt, keittiö, wc suihkulla sekä vaatehuone. Hyvin varusteltu keittiö, TV ja upeat rauhalliset luontonäkymät. Pihalla aurinkotuolit ja paljon tilaa. Lisäksi rannan lähellä on grilli, joka on asukkaiden käytössä sekä hieno kaupungin hiekkaranta laiturilla. Vaatimaton, mutta toimiva, kesäkuumalla viileä huoneisto.

Rosengården

Nauti Tammisaaren rauhasta erillistalon yläkerran huoneessa luonnon rauhassa meren äärellä. Talon yläkerrassa on neljän erillisen huoneen asunto, jossa on keittiö, olohuone, ruokailutila, wc ja kylpyhuone jaettuna kaikkien huoneiden kesken. Yhteensä vuodepaikkoja on 12 hengelle. Nostalgista tunnelmaa lähes 100 vuotta vanhassa kivitalossa, tilat osittain juuri remontoitu ja vain lomailijoiden käytössä. Upealla puistomaisella pihalla omaa rauhaa ja uimaranta on aivan vieressä.
Scroll to Top