Ruokailu

Ruokailu

Knipnäsin ensimmäisessä kerroksessa on avara ruokasali jopa sadalle hengelle. Ruokasalista on suora pääsy Knipnäsin upealle puistomaiselle pihalle. Ruokasalitilat ovat vuokrattavissa myös juhlatilana yksityis- ja yrityskäyttöön.

Knipnäsin viikonloppukurssien ruokailuista vastaa pääsääntöisesti Toni Koivisto, 34-vuotias herkkusuu ja ravintointoilija. Hänen intohimonaan on hyvät juhlat ja yhteisölliset tilaisuudet, jotka ravitsevat ihmisiä joka tasolla, sillä ruokailu on oleellisen tärkeä osa tapahtumia. Toni valmistaa puhtaista raaka-aineista ravitsevaa ja monipuolista (pääsääntöisesti) kasvisruokaa erilaisiin tapahtumiin, koska kokee sen olevan todella isossa osassa yhteistä hyvinvointia ja jaksamista. Hyvä ruoka tuo ihmiset yhteen ja luo yhteisöllisen tunnelman.

Toni on luonnonlapsi ja hänelle on tärkeää luonnon ja ruuan puhtaus, monimuotoisuus sekä ruuan alkuperä. Hän kasvattaa itse ruokaa kotipuutarhassaan, kerää yrttejä, marjoja, sieniä ja pitää muutamaa mehiläisyhteiskuntaa ylläpitääkseen luonnon kasvien pölytystä. Hän valmistaa ruokaa aina rakkaudella ja haluaa välittää rakkautta sitä kautta tähän maailman. Toni on innoissaan, kun saa olla osana Knipnäs Hyvän olon keskuksen yhteisöä. Samalla hän pääsee oppimaan aina jotain uutta ja saa kulkea omaa henkistä polkuaan.

Viikonlopun kurssiruokailujen esimerkkimenu. Räätälöimme tarjoiltavat toiveiden mukaisesti ja otamme myös erikoisruokavaliot huomioon.

Perjantai päivällinen:

  • Samettinen kurpitsakeitto, kvinoa salaatti ja Itse tehtyjä sämpylöitä
  • Tervetuliais raakakakkupala sekä tee tarjoilu

Lauantai aamupala:

  • Hirssipuuro, mustikka hilloke, mansikoita, itse paahdettua granolaa, hedelmä salaatti
  • Tarjolla myös uunituoreita sämpylöitä, leivänpäällisiä, keitettyjä kananmunia sekä teetä ja kahvia

Lauantai lounas:

  • Uunissa kypsyneitä juureksia nokkosilla, marinoitua tofua, yrttipestoa, fetasalaatti, vuokaleipää ja leivän päällisiä, teetä ja kahvia

Lauantai päivällinen:

  • Pehmeä punajuurikeitto ja lämpimät vuohenjuustoleivät sekä rauhoittavaa teetä

Sunnuntai aamiainen:

  • Uuniohrapuuro, talon granolaa, marjoja ja hedelmiä, puuron päälle myös banaani taateli herkkua
  • Tarjolla myös lämpimiä sämpylöitä ja leivän päällisiä, teetä ja kahvia

Sunnuntai lounas:

  • Malai Kofta, riisi, hummus, yrttipesto, raita ja salaattia, uunituoretta leipää
  • Lisäksi jälkiruoka yllätys skeä kahvi ja tee tarjoilu

Tarjoamme tapahtumien järjestäjille mahdollisuuden käyttää myös muita pitopalveluyrityksiä sopimuksen mukaan.

Scroll to Top