Täällä näet Knipnäisin tapahtumia. Tervetuloa mukaan!

Dia Hohdevirta

Äänen ja Meditaation viikonloppu Knipnäs Hyvän olon keskuksessa 26.-27.2.


La 26.2. klo 11-19, Kurkkulaulukurssi, vetäjänä Virppi Venell.
Su 27.2. Klo 11-18 Meditaatiopäivä, vetäjänä Dia Hohdevirta

Virpi Venell


Ljud- och meditationshelg på Knipnäs Centret för välbefinnander 26-27 februari 


Lör 26.2. 11-19, Halssångskurs under ledning av Virppi Venell. Sö 27.2. 11.00-18.00 Meditationsdag, ledd av Dia Hohdevirta


Kurkkulaulukurssilla laulua Siperian tundralta! Harjoittelemme kolmea kurkkulaulutyyliä ja teemme ääniharjoitteita. Aiempaa laulukokemusta et tarvitse, sen sijaan saatat löytää uusia ulottuvuuksia äänestäsi.
“Olen laulanut ja ohjannut kurkkulaulua 1990-luvun alkupuolelta. Omina opettajina ovat toimineet mm. tuvalaiset Huun Huur Tuu -yhtyeen Vladimir Sayan, Yathka -yhtyeen Albert Kuvezin, ja Tuva Kyzyl -yhtyeen artistit. Työskentelen äänen kanssa mm. äänimeditaatioiden ja äänimaisemien parissa, sekä teen musiikkia esittävän taiteen produktioihin. Esiinnyn mm. festivaaleilla, museoissa ja gallerioissa (esim. Bakshi-festivaali, Uzbekistan, Nyt Riitti! -rituaaliteatterifestivaali, Bitchkraft -esitys, Reality Under Construction-esitys, Kiasma-teatteri). 
Aloitamme ja lopetamme päivän rituaalisin rummutus-siunauksin.” – Virppi Venell

Meditaatiopäivänä rauhaa, yhteenkuuluvuutta, hiljaisuutta ja meditaatiota!
“Olen harjoittanut sekä kristillisten että buddhististen opettajien opastuksella ja rinnalla mm. zen-meditaatiota lähes 15 vuoden ajan. Olen tutustunut elämäni aikana lukemattomiin eri meditaatiotraditioihin ja -tekniikoihin. Olen myös mm. retriittiohjaaja ja ahkera retriitteihin osallistuja. Päivän aikana harjoitamme mm. metta-meditaatiota, zen-meditaatiota, kävely-meditaatiota, mudra-meditaatiota, vokaali-meditaatiota, tietoista meditaatiota ja kontaktimeditaatiota. Ja myös omaa hiljentymisaikaa on.” – Dia Hohdevirta


Voit osallistua yhteen tai molempiin päiviin. Hintaan sisältyy molempina päivinä kasviskeittolounas, salaatti ja leipä. La 70€ ja su 40€.


Lämpimästi ja rohkeasti tervetuloa mukaan rauhoittumaan ja voimaan paremmin! Molempiin päiviin osallistujamäärät maks. 10-15 henkeä.

Ilmoittaudu 7.2 mennessä diahohde@gmail.com.
Ps. Knipnäsissä voi myös yöpyä edullisella 40€:n hinnalla.