Vapaata toimitilaa on päärakennuksen ensimmäisessä kerroksessa:

  • 22,5m2 huone, jossa on isot ikkuna sisääntulopihalle. Tila soveltuu hyvin esim. taiteilijalle, terapeutille, toimistotilaksi tms.
  • 22,5m2 huone, jossa on isot ikkuna kauniille takapihalle. Tila soveltuu hyvin esim. taiteilijalle, terapeutille, toimistotilaksi tms.
  • 78,5m2 huone, joka saa jaettu kahteen eri tilaan paljeseinällä.

Molemmissa huoneissa on isot ikkunat kauniiseen puistopuutarhaan merinäkymillä. Tilat soveltuvat hyvin esim. taiteilijalle, toimistotilaksi ja joogasaliksi tms. Tilat vuokrattavissa myös erikseen. Kaikissa tiloissa on yhteiskäytössä hyvät sosiaalitilat ja keittiö.

Verstasrakennuksen pohjakerroksessa on seuraavia tiloja:

  • 95m2 toimitila, jossa on valmiina paineilmakompressorivedot, höyläpenkki, hyvä valaistus, vesipiste ym. Tila soveltuu puusepälle, maalarille, huonekalukunnostajalle tms.
  • 85m2 toimitila, jossa on hyvä valaistus ja vesipiste. Tila soveltuu puusepälle, maalarille, huonekalukunnostajalle tms.
  • 18,5m2 ikkunaton huone, joka soveltuu hyvin esim. varastoksi tai nikkarointitilaksi.

Varastotilaa vuokrattavissa neliöittäin alkaen 3m2 vuokra 30€ + alv/kk, 10m2 vuokra 75€ + alv/kk.

Kerrokseen johtaa ajoluiska, jota pitkin tavaroita on helppo tuoda sisälle leveästä nosto-ovesta. Yhteiskäytössä wc-tila.

Knipnäsin Hyvän olon keskuksessa on myös vuokrattavaa hoitohuonetilaa, jota voi vuokrata esim. yhdeksi päiväksi viikossa tai satunnaisesti hoitotyötä varten. Pihalla on reilusti pysäköintitilaa ja Tammisaaren keskustaan on vain vajaan kahden kilometrin matka. Kiinteistössä on upea yhteisö eri terapeutteja, taiteilijoita ym., tervetuloa mukaan!

Päärakennuksen ylimmässä kerroksessa on asumisyhteisö, jossa on asuinhuoneita kooltaan 15-25m2 sekä hyvin varusteltuja yhteisiä tiloja. Otamme asukkaiksi itsenäisiä ja omasta elämästään sekä yhteisön hyvinvoinnista vastuunsa kantavia henkilöitä. Kehitetään yhteisön toimintoja yhdessä ja tehdään yhteisöstä lämminhenkinen paikka asua yhdessä elämänkatsomukseltaan samanhenkisten kanssa. Lämpimästi tervetuloa mukaan Knipnäs Hyvän olon keskuksen yhteisöasukkaaksi!

Ota yhteyttä ja sovitaan tapaamisesta!

Knipnäsin tuhansien neliöiden upeassa kiinteistössä on mahdollisuus monenlaiseen yritystoiminnan harjoittamiseen. Tilat soveltuvat erinomaisesti toimistoiksi, pienyrittäjyyteen, käsityöläistoimintaan sekä osittaiseen pienteollisuuteen. Tiloja on vuokrattavissa isompina kokonaisuuksina sekä myös yhden huoneen toimitilaratkaisuina. Vapaata toimitilaa ja kokoustilaa on erityisesti ensimmäisessä kerroksessa sekä isoin ikkunoin varustellussa pohjakerroksessa. Tiloista löytyy myös hyvät yhteiskäytössä olevat sosiaalitilat ja keittiöt. Ota yhteyttä ja sovitaan tapaamisesta!

Yhteyshenkilö
Marika Yliluoma
marika.yliluoma@nanomax.fi
+358 40 5553271

Voit myös jättää yhteydenottopyyntösi oheisella lomakkeella.