Vapaata toimitilaa on päärakennuksen ensimmäisessä kerroksessa 22,5m2 huoneessa, jossa on isot ikkuna sisääntulopihalle. Tila soveltuu hyvin esim. taiteilijalle, terapeutille, toimistotilaksi tms. Yhteiskäytössä on hyvät sosiaalitilat ja keittiö.

Päärakennuksen ensimmäisessä kerroksessa on 42,5m2 huone, sekä isompi 78,5m2 huone, joka saa jaettu kahteen eri tilaan paljeseinällä. Molemmissa huoneissa on isot ikkunat kauniiseen puistopuutarhaan merinäkymillä. Tilat soveltuvat hyvin esim. taiteilijalle, toimistotilaksi ja isompi esim. pieneksi joogasaliksi tms. 

Verstasrakennuksen pohjakerroksessa on seuraavia tiloja:

  • 95m2 toimitila (esim. puusepälle, maalarille, huonekalukunnostajalle tms.). Tilassa on valmiina paineilmakompressorivedot, höyläpenkki, hyvä valaistus, vesipiste ym.
  • 85m2 toimitila (esim. puusepälle, maalarille, huonekalukunnostajalle tms.) Tilassa on hyvä valaistus ja vesipiste.
  • 34,5m2 huone, (esim. taiteilijalle, huonekaulujen kunnostajalle, maalarille nikkarointitilaksi yms.) Tilassa on isot ikkunat ja se on hyvin valoisa. Tilassa on myös riipustettava valkokangas ja oma vesipiste.
  • 18,5m2 huone, (joka soveltuu hyvin esim. varastoksi tai nikkarointitilaksi). Kerrokseen johtaa luiska, jota pitkin tavaroita on helppo tuoda sisälle leveästä nosto-ovesta. Yhteiskäytössä on sosiaalitilat.

Knipnäsin Hyvän olon keskuksessa on myös vuokrattavaa hoitohuonetilaa, jota voi vuokrata esim. yhdeksi päiväksi viikossa tai satunnaisesti hoitotyötä varten.

Pihalla on reilusti pysäköintitilaa ja Tammisaaren keskustaan on vain vajaan kahden kilometrin matka. Kiinteistössä on upea yhteisö eri terapeutteja, taiteilijoita ym., tervetuloa mukaan! Ota yhteyttä ja sovitaan tapaamisesta!

Knipnäsin tuhansien neliöiden upeassa kiinteistössä on mahdollisuus monenlaiseen yritystoiminnan harjoittamiseen. Tilat soveltuvat erinomaisesti toimistoiksi, pienyrittäjyyteen, käsityöläistoimintaan sekä osittaiseen pienteollisuuteen. Tiloja on vuokrattavissa isompina kokonaisuuksina sekä myös yhden huoneen toimitilaratkaisuina. Vapaata toimitilaa ja kokoustilaa on erityisesti ensimmäisessä kerroksessa sekä isoin ikkunoin varustellussa pohjakerroksessa. Tiloista löytyy myös hyvät yhteiskäytössä olevat sosiaalitilat ja keittiöt. Ota yhteyttä ja sovitaan tapaamisesta!

Yhteyshenkilö
Marika Yliluoma
marika.yliluoma@nanomax.fi
+358 40 5553271

Voit myös jättää yhteydenottopyyntösi oheisella lomakkeella.