Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Inner Humanity Camp – Pohjolan Valo -seminaari

2.12.2022 @ 08:00 17:00

Inner Humanity Camp on viiden päivän seminaari, joka sisältää tiedollista, taiteellista, sosiaalista ja meditatiivista työskentelyä sekä inspiroivaa yhdessäoloa. Seminaarin perustana on luoda yhteinen tila, jossa tulemme nähdyksi koko ihmisyydessämme. Tämän voivat mahdollistaa kohtaamisen taide, tietoisuustyöskentely, sekä taide. Tapahtuman tärkein elementti on vapaa piiri, jossa jokainen meistä voi olla oma itsensä. 

Inner Humanity Tiimin järjestäjien esittelyt: 

Jeremy Qvick on antroposofian ja filosofian opiskelija, tietoisuustutkija, kirjailija ja taiteilija Inarista. Hän on työskennellyt yli kymmenen vuotta meditaation, sosiaalis-henkisen piirityöskentelyn ja itsetuntemuksen parissa kansainvälisesti opettajansa Yeshayahu Ben-Aharonin sekä muiden lukuisten mentoreiden kanssa. Jeremy haki työlleen akateemisen perustan New Yorkin, Empire State College -yliopistosta jossa hän opiskeli 2020-22. Hänen intohimonsa on ryhmässä tehty kokemuksellinen, sydämestä lähtevä tietoisuustyöskentely, tapahtumien järjestäminen, sekä kahviloissa filosofian lukeminen.

Mikko Jairi on eurytmisti ja meditaationopettaja ja monien ulkomailla vietettyjen vuosien jälkeen hän on taas palannut Suomen. Kuinka upea tämä meidän pohjoinen maamme onkaan! Suomessa hän voi asettua peruskallion varaan ja tuntea taivaan korkeuden; avata sydän metsien huokailuille ja kokea vesistöjen virtaavuus! Muutamia keskeisiä mielenkiinnon kohteita hänellä on tällä hetkellä luonnon syvempien tasojen havainnointi, suomalainen mytologia ja luonnonolennot, ja maailman henkiset mysteerivirtaukset. Myös akateeminen tietoisuudentutkimus ja tietysti antroposofia ovat lähellä sydäntä! Mutta kaikista parasta on elämä itse!

Johanna Luotonen rakastaa tutkia ja ihmetellä maailmaa lukemalla, pohtimalla sekä taiteen kautta. Sen värejä ja ihmeellisen täydellisiä muotoja; kaikkea mikä elää ja muuttuu. Johanna pyrkii itsekin muuttumaan, kasvamaan hitaasti kohti moraalisempaa toimijaa maailmassa, haastamalla omia automaattisia käytösmallejaan. Samalla yrittäen kuitenkin oppia antamaan itselleen armoa ja sallia itsensä olla inhimillinen, epätäydellinen ihminen. Tällä hetkellä Johanna opiskelee puhe- ja draamataidetta Snellman-korkeakoulussa, joka tukee ja antaa askelmia hänen kehitysmatkallaan.

Maarit Eskola on seksuaalineuvoja, fytoterapeutti ja psykologian omatoiminen opiskelija. Maarit on toiminut Jeremyn kollegana aina ensimmäiseltä Inner Humanity Campiltä lähtien. Piiri-ja sosiaalisen työskentelyn kautta hän on oppinut paljon itsestään. Tämä yhdessä kuljettu vuosien syväsukellus matka ihmisyyteen on opettanut muun muassa nöyryyttä, myötätuntoa sekä kuuntelun että keskustelun taitoja. Tilan luominen, yhteyden ylläpitäminen, armollisuuden harjoittelu sekä ihmisyyden kokonaisuuden ihmettely on Maaritilla kaiken tekemisen keskiössä.

Tarkempia lisätietoja tapahtumasta täältä: https://www.facebook.com/events/376477547768781

Seminaarin hinta on 310€. Hintaan sisältyy viiden päivän majoitus, ruoka ja ohjelma.

Voit lunastaa paikkasi oheisesta linkistä: https://events.liveto.io/events/inner-humanity-camp-2022-pohjolan-valo

Lisäksi ilmoittaudu paikan varaamisen jälkeen osoitteeseen: vapaudenvoima@protonmail.com, jotta saat tarkempaa tietoa tapahtumaan liittyen. 

Lämpimästi tervetuloa ainutlaatuiseen seminaariin rauhoittumaan, rentoutumaan, oivaltamaan, inspiroitumaan ja kokemaan lempeää yhdessäoloa sisäisen ihmisyytemme tietoisuuden valossa! 

310€

Inner Humanity Tiimin

https://www.facebook.com/events/376477547768781

Scroll to Top