På första våningen i huvudbyggnaden finns ett 22,5m2 stort rum med stort fönster mot entrégården att hyra. Utrymmet lämpar sig väl för till exempel en konstnär, en terapeut, som kontorslokal etc. Det finns även bra sociala utrymmen och ett kök för gemensamt bruk.
På första våningen i huvudbyggnaden finns ett 42,5m2 rum, samt ett större 78,5m2 rum som kan delas upp i två olika utrymmen med bälgvägg. Båda rummen har stora fönster mot den vackra parkträdgården intill havet. Dessa lokaler lämpar sig väl för t.ex. en konstnär, som kontorslokal och den större för t.ex. en liten yogasal osv.

Bottenvåningen i verkstadsbyggnaden har följande utrymmen att hyra:

  • 95m2 affärsyta (t.ex. för en snickare, målare, möbelrestauratör, etc.). Gården är utrustad med tryckluftskompressor drifter, hyvelbänk, bra belysning, vattenpunkt m.m.
  • 85m2 Affärsyta (t.ex. för snickare, målare, möbelrestauratör etc.) Ytan har bra belysning och vattenpunkt.
  • 34,5 m2 rum, (t.ex. för en konstnär, en rumsdekoratör, en målare etc.) Rummet har stora fönster och är mycket ljust. Utrymmet har även en hängskärm och en egen vattenpunkt.
  • 18,5m2 rum, (vilket lämpar sig mycket bra för t.ex. förvaring eller liten verkstad). En ramp leder ner till utrymmen, längs vilken det är lätt att föra in varor genom den breda hissdörren. Det finns sociala faciliteter för gemensamt bruk.

På Knipnäs Centret för Välbefinnande finns även ett vårdutrymme med massagebord att hyra, som kan hyras t.ex. en dag i veckan eller då och då för vårdarbete.

Det finns gott om parkeringsplatser på parkeringen och Ekenäs centrum ligger knappt två kilometer bort. Fastigheten har ett brokigt gäng med olika terapeuter, konstnärer etc, välkommen med! Ta kontakt så ordnar vi ett möte!