Täältä löydät tietoa Knipnäsissa vuokralla olevista toimijoista: taiteilijat, terapeutit, kurssien pitäjät ym. Mikäli olet kiinnostunut heidän palveluistaan, ole heihin suoraan yhteydessä.

AVE BARBRO FRI

Jag kallar mig själv en multimaterial konstnär och i Knipnäs har jag en ateljé där jag skapar akrylmålningar, multimedia, textilarbeten, smycken, spirituella verk, järntrådskonst, skrotkonst… 

Att ha tillgång till sin kreativitet är livsnödvändigt för att vi ska må bra och utvecklas som människor. Jag erbjuder kurser och verkstäder både i Knipnäs och i olika sammanhang som utbildningar, personalutveckling eller inom vård och omsorg. Jag ger också individuell handledning i ateljén. Mina verk finns att beskåda i en permanent korridorutställning och i en glasvitrin i matsalen. Välkommen att ta kontakt om du är intresserad av det jag har att erbjuda. Ave Barbro Fri +358503540314

Kutsun itseäni monimateriaalitaiteilijaksi ja Knipnäsissä minulla on studio, missä teen akryylimaalauksia, multimediaa, tekstiiliteoksia, koruja, henkisiä teoksia, rautalankataidetta, romutaidetta…

Olla yhteydessä omaan luovuuteemme on elintärkeää voidaksemme tuntea olomme hyväksi ja kehittyä ihmisinä. Tarjoan kursseja ja työpajoja sekä Knipnäsissä että erilaisissa yhteyksissä, kuten koulutuksessa, henkilöstön kehittämisessä tai terveydenhuollossa. Annan myös henkilökohtaista ohjausta studiossa. Teoksiani voi katsella pysyvässä käytävänäyttelyssä ja ruokasalin lasivitriinissä. Ota rohkeasti yhteyttä, jos olet kiinnostunut tarjonnastani. Ave Barbro +358503540314

Info www.ave-art.com

MACÀBRU

Studio Macábrun takana on keramiikka-artesaani Pirkitta Pullinen. Teen pajallani käyttökeramiikkaa värikkäillä lasitteilla sekä rituaalitarvikkeita esim helistimiä ja suitsukeastioita. Kaikki tuotteet ovat elintarviketurvallisia ja valmistettu käsin Knipnäsin kellarissa studio keramiikan periaattein, vaihtuvuus on nopeaa ja erät pieniä. Vuonna 2022 alkaa myös kurssitoiminta. studio.macabru@gmail.com

ROCK DONNA

Rock Donna är en svenskspråkig musikförening i Finland som jobbar för att stärka flickors, kvinnors och andra inom musikbranschen underrepresenterade könsidentiteters musikaliska och sociala självförtroenden genom utövning och skapande av musik. Tillsammans med ett hundratal motsvarande organisationer över hela världen jobbar Rock Donna för en mer jämställd musikscen genom att sträva efter att involvera flera underrepresenterade könsidentiteter inom branschens olika områden. Läs mer om verksamheten: www.rockdonna.com

FOKUSAL

Jag är psykolog Alexandra Lindholm på Fokusal. På mottagningen i Knipnäs erbjuder jag friskvård för vuxna, det vill säga psykologiskt stöd för personer som vill öka sitt psykiska välmående. Om du till exempel har problem med stress, psykisk trötthet, ångest, nedstämdhet eller bara känner dig missnöjd med tillvaron får du gärna ta kontakt så kan vi tillsammans fundera om jag är rätt person att hjälpa dig. 

Jag är aktiv i mitt arbetssätt och fokuserar på att hitta lösningar som är lätta för dig att förverkliga. När man bryter en ond cirkel och får en liten förändring till stånd brukar det föra med sig fler positiva förändringar. Tanken är att vi redan på några besök kan få i gång en förändringsprocess.

Jag är också certifierad kostrådgivare och erbjuder kostrådgivning som en skild tjänst eller som ett komplement till de psykologiska samtalen.

Läs mer på www.fokusal.fi

AXXELL

Axxell utbildar framtidens kunniga yrkesmänniskor i många olika branscher. Förutom längre och kortare yrkesutbildningar ordnar vi även invandrarutbildning på sju orter i södra Finland. Vår centraladministration är belägen i Knipnäs i Ekenäs.

Axxell kouluttaa tulevaisuuden ammattiosaajia monella eri alalla. Järjestämme pitempiä ja lyhyempiä ammatillisia koulutuksia sekä myös maahanmuuttajakoulutusta seitsemällä paikkakunnalla eteläisessä Suomessa. Keskushallintomme löytyy Knipnäsistä Tammisaaresta.

https://www.axxell.fi


BEATRICE JOHANSSON – Taktil Stimulering

Jag heter Beatrice Johansson och jag har ett behandlingsrum i Knipnäs.

Jag gör Taktil Stimulering, som är en mjuk, välgörande helkroppsbehandling som ges med långsamma och systematiska strykningar på fram – och baksidan av kroppen. Taktil Stimuleringen frigör välmående hormonet oxytocin. 

Beröringen och det ökade oxytocinet i blodbanan ger många positiva effekter på vår hälsa. Beröringen ger lugn och avslappning, sänker kortisolnivåerna och reducerar därmed stressen i kroppen.

Mottagaren är inbäddad under handdukar och täcke, endast den del som behandlas är bar.  Behandlingstid är ca 50 minuter. Pris: 30€.

Tag kontakt via telefon 050 3375 838 eller på e-post beatricejohansson14@yahoo.se  

Välkommen! 

Ps. Det är också möjligt för annan vårdpersonal att använda behandlingsrummet, om du är intresserad kontakta Knipnäs Hyvän olon keskus.

LogoKuvaus
Logo 2Kuvaus
Logo 3Kuvaus