Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Wild Heart Festival 2023

29 kesäkuun @ 08:00 2 heinäkuun @ 17:00

Mistä on Suomen parhaat tantrafestarit tehty?

Ilosta, rakkaudesta, yhteydestä, myötätunnosta, luottamuksesta, aitoudesta, pysähtymisestä. Niistä on Wild Heart Festival tehty.

Nyt toista kertaa järjestettävä tantrinen kesäfestivaalimme on jo hyvää vauhtia rakentumassa! Olemme kuulostelleet palautteita osallistujilta, ja mietimme, miten voimme tehdä tapahtumasta vieläkin paremman. Miten voimme palvella tantrista perhettä entistäkin suuremmalla sydämellä.

Erityisesti saimme kiitosta laadukkaista työpajoista ja ohjaajista. Myös ensi kesänä kaikki ohjaajamme ovat Wild Heart Academyn kouluttamia Tantric Life Coacheja ja hoitajia. Suunnittelemme, että ohjelmaa olisi hieman aiempaa enemmän, ja selkeytämme työpajojen haastavuuden tasoa, jotta sinun on helpompi löytää juuri omaan kokemukseesi sopiva työpaja.

Festivaalin tunnelma ja ilmapiiri oli käsin kosketeltavan rakkaudellinen ja lämmin, ja haluamme vaalia sitä jälleen ensi kesänä. Pienellä festarilla voit tavata ja tutustua lähes kaikkiin osallistujiin, ja lisäksi pidämme jotkin ohjelmanumerot yhteisenä kaikille. Monet mainitsivatkin palautteissaan hyvän ja syvän yhteyden muihin osallistujiin, ja olivat kokeneet rikastuttavia kohtaamisia tapahtuman aikana.

Festarilipun hintaan kuuluu jurttasaunominen ja myös ruoka (aamupala, lounas, illallinen). Yhteinen ruokailu korostaa mukavaa tantraheimon perhemäistä ilmapiiriä, ja ruokailun lomassa on mukava jutustella ja vaihtaa kokemuksia.

Knipnäsin upeassa ja valtavan suuressa rakennuksessa on tarjolla sisämajoituspaikkoja festarivieraiden käyttöön. Sisämajoituspaikat ovat lisämaksullisia. Teltta- tai riippumattopaikka sisältyy lipun hintaan. Sisätilamajoituksen voit käydä varaamassa täältä: https://events.liveto.io/events/wild-heart-festival-2023-1

Tule siis sinäkin mukaan luomaan kanssamme Wild Heart Festivalia! Lisätietoja https://wildheartacademy.net/wild-heart-festival/

Knipnäs Hyvän Olon keskus

Linnunlaulu 1
Tammisaari, Uusimaa 10620 Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto