Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tie Sydämeen – Inner Work Retreat

28.7.2022 @ 16:00 - 30.7.2022 @ 18:00

Tällä sisäisen työskentelyn retriitillä tulet oppimaan kuinka voit:
▪päästää irti uskomuksista
▪vapautua rajoittavista käyttäytymismalleista
▪tunnistaa ja avata tunteitasi
▪rauhoittaa mielesi
▪luoda yhteyden sisäiseen ohjaukseesi
Retriitillä opimme käytännössä harjoittelemalla kuinka tehdä yhteistyötä korkeamman tietoisuuden ja sielumme ohjauksen kanssa vapautuaksemme rajoittavista uskomuksista ja ohjelmistoista, jotka ovat kerääntyneet
sisällemme ja jumiutuneet solumuistiimme, sieltä alitajuisesti ohjaten elämäämme.
Tulet saamaan useita tilaisuuksia harjoittaa oppimaasi Raanin ohjauksessa. Opit kuinka voit avata itsessäsi sekä muissa ihmisissä, jopa kaikkein itsepäisimmät ohjelmistot ja tukokset, mitkä sabotoivat elämänilmaisuamme siinä rauhassa ja tyytyväisyydessä mihin meidät on luotu. Retriitin aikana jokainen osallistuja pääsee harjoittelemaan transformoivan hoidon antamista, sekä saa olla hoidon vastaanottajana. Näin pääset kokemaan tämän työn molemmilta puolin; sekä hoitajana, että hoidon vastaanottajana. Tämä on perustana itsetyöskentelyn oppimiselle. Tulemme tekemään myös muita sydäntä avaavia harjoituksia.
Koko retriitti tulee olemaan voimakas sydäntä avaava puhdistusprosessi, jolloin saat syvää transformoivaa hoitoa ja mahdollisuuden vapautua sinua kauan hallinneista ohjelmistoista ja uskomuksista.
⭐ Retriitin kurssiohjelma:
Torstai 16 – 20
-Intro
-Kokonaisvaltainen, voimakas chakra-puhdistus, jossa käymme läpi kaikki chakrat yksi kerrallaan, vapauttaen energeettiset tukokset ja työstäen niihin liittyvät uskomukset.
Perjantai 10 – 19 (Lounastauko välissä)
Lauantai 9 -18 (Lounastauko välissä)
Opettelemme tunnistamaan sisällämme olevia tunteita ja ajatuksia ja työstämään niitä.
Raani työskentelee ryhmän kanssa vapauttaen uskomuksia tarpeen mukaan.
Harjoittelemme pienryhmissä tai pareittain muiden kanssa työskentelyä avaten tunnetukoksia ja vapauttaen uskomuksia, mitä kautta opimme myös itsetyöskentelyä.
*Raani työskentelee intuitiivisesti ohjauksensa kautta, joten ohjelmaan saattaa tulla erilaisia lisäharjoituksia ryhmän tarpeiden mukaisesti, ja aikataulussa voi olla pieniä muutoksia.
*** Lisäksi retriitin jälkeen on mahdollista osallistua säännöllisiin harjoitusryhmiin, joissa pääset harjoittelemaan retriitillä oppimaasi Raanin ohjauksessa, jotta tämä ei vain jäisi yhdeksi tekniikaksi muiden joukossa, joita ei tule käytettyä syystä tai toisesta. ***
Majoitus tapahtuu kolmen hengen huoneissa Knipnäsin Hyvän olon keskuksessa, hurmaavassa Tammisaaressa. Ruokailu on omatoimista. Voit joko tuoda ja valmistaa omat ruoat yhteisessä keittiössä, tai nauttia Tammisaaren ravintoloiden anneista samalla ihaillen kauniita meri- ja kaupunkimaisemia.
✨Raanista:✨
Raani on omistanut viimeiset kymmenen vuotta elämästään syvälle puhdistautumisprosessille henkisen opettajansa tukemana. Raani jätti koko elämänsä länsimaisessa kulttuurissa taakseen muutti Aasiaan ja paneutui kokoaikaisesti rajoittavista ohjelmistoista irti päästämiseen sekä itsensä kaikinpuoliseen puhdistukseen. Tämän syvän vapautumistyön johdosta hänen kanavansa korkeampaan henkeen avautui ja hänen näkijän kykynsä heräsivät. Näitä kykyjään ja opettajaltaan oppimaansa vapautumistyötä Raani käyttää sekä itsensä, että muiden sielujen vapauttamiseen heitä hallitsevista uskomuksista ja ajatusmalleista.
Jos tunnet kutsun tälle retriitille; varaa paikkasi ajoissa sen varmistamiseksi. Retriitti on sopiva kaikille kokemustasosta tai henkisestä taustasta riippumatta; tarvitset vain avoimen mielen.
💠Hinnat:
🔸Majoitus: Kaksi yötä to-la € 90 kolmen hengen huoneissa, tai €110 euroa yhden hengen huoneessa.
🔸Retriittiin osallistuminen:
Early Bird: € 299 – voimassa 16.7.2022 saakka.
Normaalihinta: € 350 – 17.7.2022 alkaen
🔸Perjantain Chakrapuhdistus: € 80 erillään ostettuna, niille jotka eivät osallistu retriittiin. Ei sisällä majoitusta.
Retriitille on mahdollista ilmoittautua vielä chakrapuhdistuksen aikana, mutta hinta on silloin korkeampi.)
✳️ Ilmoittautumiset ja lisätiedot: ✳️ raanibhavani@gmail.com
Varausmaksu €80.
Majoitus maksetaan suoraan Knipnäsin Hyvän olon keskukseen. Knipnas@knipnas.fi 
✨Raanista enemmän:✨

Tiedot

Alkaa:
28.7.2022 @ 16:00
Loppuu:
30.7.2022 @ 18:00