Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Kasvuretriitti: Todellinen itsenäisyys

3 toukokuun @ 08:00 7 toukokuun @ 17:00

Kasvualusta tarjoaa eri tilanteissa oleville ihmisille mahdollisuuden lähestyä henkistä opetusta omalle kapasiteetille sopivalla tavalla. Harun Löf on henkistä opetusta ja koulutusta tarjoavan Kasvualustan pääopettaja ja jatkossa hänen kursseillensa on mahdollisuus osallistua Knipnäs Hyvän olon keskuksessa. 

Kasvuretriitin aiheena ovat minuutesi eheyttäminen, vapautuminen tästä historian synnyttämästä minuudesta, sekä yhteyden rakentaminen menettämäämme aitoon itseen ja sen eri piirteisiin (joita kutsumme laaduiksi). Kullakin retriitillä keskitetään erityishuomio aina tiettyyn teemaan.

Toukokuun retriitin aiheena ovat todellinen itsenäisyys sekä isällisen henkilön vaikutus kykyymme olla ja toimia itsenäisesti. Miten isällinen henkilö on vaikuttanut kykyymme olla ja toimia itsenäisesti? Mitä ravintoa saimme ja mitä emme saaneet isälliseltä henkilöltä itsenäistymistämme varten? Mitä tarvitsemme, jotta itsenäistymisemme voi syventyä?

Kun tulemme oikealla tavalla ravituksi ja tuetuksi, voimme luopua itsenäisyytemme apurattaina toimivasta egosta. Ravittuina voimme ilmentää itseämme ja luopua niistä vuorovaikutusmalleista, joilla olemme oppineet huolehtimaan ravinnon ja rakkauden saamisesta, todellisen olemuksemme kustannuksella. Lopulta voimme tulla valmiiksi jättämään egomme taakse ja ilmentää todellista olemustamme jokapäiväisessä elämässämme, kuten meidän oli alun alkaen tarkoitettu.

Voit lukea retriitistä lisää täältä: https://aarolof.fi/kasvu-retriitti/

Retriitin ohjaa KASVUALUSTAN pääopettajana toimiva Harun Löf. Voit lukea Harunista lisää täältä: https://aarolof.fi/aaro-lof/

Mikäli sinulla on kysyttävää retriitistä, lähetä postia osoitteeseen info@aarolof.fi

Kustannus: Retriittiin osallistuminen 330€, majoitus ja ruoat 260€ yht. 590€.

Paikan retriitille voit ostaa tästä linkistä: https://aarolof.fi/tuote/kasvu-retriitti/

Varaathan paikkasi pian.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Knipnäs Hyvän Olon keskus

Linnunlaulu 1
Tammisaari, Uusimaa 10620 Suomi
+ Google Map
View Venue Website