Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

”Alkuvoimainen ääni – harmoniset soinnut”

19 maaliskuun @ 18:00 20:00

”Alkuvoimainen ääni – harmoniset soinnut”

Olo-Sointu ilta äänimaljojen ja gongin parissa sunnuntaina 19.3.2023 klo 18–20.

Tämä ilta on sisäinen vuorovaikutuksellinen tila liikkeen, hengityksen, äänen ja hiljaisuuden parissa. Meditatiivinen harjoituspolku ikiaikaiseen viisauteen äänien harmonisessa maailmassa avaa oman äänen voiman ja päättyy rauhoittavaan äänimaljarentoutukseen. Aloitamme illan lempeillä somaattisilla liikkeillä kehon vapauttamiseksi ja läsnäolon vahvistamiseksi. Toteutamme hienovaraisia ja luovia energisoivia harjoituksia ja syvennämme kokemusta hengitystietoisuus harjoituksilla.

Voimaannumme alkuäänien parissa, oman äänen resonaatio soi kehomaljoissamme. Lopuksi aistimme hiljaisuudessa kehomme sisäistä energialinjaa juurialueelta päälaelle. Illan päättää pitkä ”Sointukylpy”, joka on äänen resonanssiin perustuva, ryhmälle toteutettava syvärentoutus.

Sointukylvyssä äänien harmoninen maailma syntyy soittamalla äänimaljoja ja gongia, joiden muodostama äänitila johdattaa kokemaan ajatonta aikaa eli tyyntä syvän hiljaisuuden hetkeä. Äänen värähtely kulkee syvälle lihaksiin ja aina solutasolle asti mahdollistaen syvän rentoutumisen tilan. 

Ajattoman ajan kokemisessa kehomielesi voi löytää sisäisen eheytymisen voiman. Olet sydämellisesti tervetullut voimaantumaan, virkistymään ja rentoutumaan,

Jutta

Sitovat ilmoittautumiset ja info: info@sieluolemus.fi

Saat maksutiedot ilmoittautuessasi.

Huomioithan ystävällisesti, että maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli et pääse paikan päälle, voit nimetä jonkun toisen tilallesi.

Aika: sunnuntaina 19.3.2023 klo 18:00 – 20:00

Paikka: Knipnäs Hyvän Olon Keskus, Linnunlaulu 1

hinta: 33 € sisältää ohjelman ja teetarjoilun

Ohjaajana toimii Olo-Sointu kokonaisuuden luoja Jutta Niala,

joka on sertifioitu Peter Hess ® äänimalja metodin harjoittaja. Jutta on opiskellut useamman vuoden metodia Suomessa Peter Hess instituutin valtuuttamassa Medi-Sound akatemiassa.

Jutta on myös Elämänkosketus hoitaja, Kristustietoisuuden ja pyhän femiinin kanava, henkinen kanssakulkija ja mentori, Reiki Master, Emily Hess® Sound of Yoga teacher, sertifioitu Vijnana joogaopettaja. Jutalla on yli 25 vuoden monipuolinen kokemus henkisen polun harjoittamisesta, mentoroinnista ja ohjaamisesta.

Lisää Jutasta ja hänen elämäntyöstään löydät:

www.sieluolemus.fi

www.vijnanajooga.fi

Facebook: Joogaolemus & Sieluolemus

Instagram: @sieluolemus 

Lisää tapahtumassa https://www.facebook.com/events/1341594786422094/?ref=newsfeed

https://www.facebook.com/events/1341594786422094/?ref=newsfeed