Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Yhteys itseen – Intensiiviviikonloppu meditaation ja konstellaation parissa

21.4.2023 @ 08:00 23.4.2023 @ 17:00

Yhteys itseen – Intensiiviviikonloppu meditaation ja konstellaation parissa

Sopii myös psykedeelimatkojen integrointiin

21.-23.4.2023

Turvallisessa piirissä kohtaamme sen mikä on. Sen mikä meissä haluaa tulla kohdatuksi, avatuksi ja parannetuksi.

Meditaatio tuo selkeyttä mielen hälyyn ja auttaa meitä kohtaamaan sen, mikä on. Konstellaatio laajentaa ymmärrystämme elämämme haasteista ja parantaa niin omia kuin läheistemme haavoja niin että voimme rakastaa vapaammin.  

Tämä intensiiviviikonloppu syntyi ajatuksesta, että tarvitsemme tilaa, jossa voimme työskennellä aamusta iltaan ja mennä syvemmälle kuin yhdessä tai kahdessa tavanomaisessa päivässä on mahdollista. Meditaatio, jakaminen ja konstellaatio yhdessä luovat meille mahdollisuuden kohdata ja saada yhteys itseemme ja siihen, mikä on meille oikeasti merkityksellistä.  Viikonloppu sopii kaikille, jotka haluavat työstää itseään syvemmin ja kohdata sen, mikä estää rakastamasta vapaasti.  

Viikonloppu sopii myös heille, jotka ovat kokeneet psykedeelimatkoja ja haluavat tukea kokemuksensa integrointiin. En kannusta laittomien aineiden käyttöön, totean vain, että niitä käytetään (myös ulkomailla laillisesti), ja että hekin tarvitsevat tukea, ja tämä viikonloppu tarjoaa sellaisen mahdollisuuden.

Kurssin ohjaaja: Jani Roman on konstellaation, mindfulnessin ja dialogisuuden pioneereja Suomessa. Hän on tehnyt psykodraamaa vuodesta 1994, käynyt seitsemänvuotisen psykodraamaohjaaja koulutuksen (terapeuttikoulutus). Perhekonstellaatiota hän on tehnyt vuodesta 2002, ja opiskellut sitä mm. menetelmän kehittäjän Bert Hellingerin opissa Itävallassa. Jani on myös tutkinut menetelmän soveltuvuutta organisaatioiden kehittämiseen Työsuojelurahaston tuella. Meditaatiota ja joogaa hän on harjoittanut vuodesta 1996 ja opettanut niitä yli 20 vuotta. Jani on väitellyt työpsykologiasta vuonna 2005 aiheena dialogi organisaatiokulttuurin kehittämisen menetelmänä. Hänen koulutuksilleen ja kursseilleen on osallistunut yli 10.000 osallistujaa.

Aika: alkaa pe 21.4 klo 18 ja päättyy su 23.4 klo 16.

Paikka: Knipnäs Hyvän olon keskus, Tammisaari.

Majoitus: 3-4 hengen viihtyisissä huoneissa, tai lisämaksusta 1 hengen huone.

Hinta: Kurssihinta 220 euroa, majoitus aterioineen 170 euroa, yhteensä 390 euroa.  

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: https://ioast.newzenler.com/courses/yhteys-itseen

https://ioast.newzenler.com/courses/yhteys-itseen

Scroll to Top