Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Wild Heart Festival 2022

7.7.2022 @ 18:00 - 10.7.2022 @ 18:00

Tule kanssamme luomaan Suomessa ennen kokematonta tapahtumaa, jossa vallitsee samanlainen turvallinen, rakkaudellinen ja leikkisä ilmapiiri kuin WHT-kursseilla ja muilla TLC-ohjaajien kursseilla, vaikka kyseessä onkin isompi tapahtuma.

Kokoonnumme Tammisaaressa, jossa koko WHT- ja TLC-koulutus sai alkunsa. Paikkana on ihana Knipnäsin Hyvinvointikeskus, joka sijaitsee meren rannalla.

Työpajojen vetäjät ovat kaikki TLC-koulutuksen käyneitä sertifioituja ohjaajia ja hoitajia. Tantrisuus, tietoisuus, aitous, turvallisuus, leikkisyys, meditaatio, hyväksyvä ilmapiiri, yhteisöllisyys, vapaus, vastuu ja villeys ovat laatuja joita haluamme kutsua festivaaleille.

Kaikki osallistujat saapuvat samaan aikaan ja festivaali avataan yhdessä, luoden yhteisen tilan, joka tarjoaa mahdollisimman hyvän yhteyden kaikkien osallistujien välille. Aikaisemmin voi toki lähteä jos on tarve tai ei viihdy, mutta avauksen jälkeen kukaan ei enää liity joukkoon.

Työpajoja on aina 2-3 rinnakkain, jotta kaikki pääsevät osallistumaan. Osallistujamäärä rajoitetaan ja lippuja myydään vain 100 kappaletta.

Voit myös nauttia erilaisista hoidoista ja yksilövalmennuksista, joista tekijät veloittavat oman hintansa.
Ruokailemme kaikki yhdessä keittiö-tiimin paikan päällä valmistamaa herkkuruokaa, joka kuuluu lipun hintaan.

Tämän uuden ja ainutkertaisen festivaalin liput tulevat pian myyntiin. Lippujen Early Bird -hinta on 220 €, joka on voimassa huhtikuun loppuun. Lipun normaalihinta on 260 €.

Osta lippusi täältä: https://events.liveto.io/events/wild-heart-festival-2022

Lipun hintaan sisältyy ohjelman lisäksi yhteiset ruokailut (aamupala, lounas, päivällinen), sekä telttapaikka Knipnäsin pihamaalla.

Sisämajoituspaikkoja on saatavilla lisämaksusta rajoitetusti: sänkypaikka 2-4 hengen huoneessa 75 €, ja patjapaikka lattialla jaetussa huoneessa 45 € kolmelta yöltä. Majoituksen voit ostaa tästä linkistä: https://events.liveto.io/events/wild-heart-festival-majoitus

Tiedot

Alkaa:
7.7.2022 @ 18:00
Loppuu:
10.7.2022 @ 18:00
Kotisivu:
https://wildheartacademy.net/event/wild-heart-festival-2022/
Scroll to Top