Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vapausfestit – Tulethan mukaan! Kom med!

21.5.2022

Tästä Vapausfesteissä on kyse

Elämme historiallista murroksen aikaa. Ihmiset ovat eriytymässä toisistaan ja jatkuva mielipiteiden vastakkainasettelu lisää ahdistusta monen arjessa. Sanomme lempeästi ei ihmisten erottamiselle ja kutsumme kaikki yhteen.

Olemme yksilöitä. Meillä on vapaus kuunnella omaa sisintämme, tehtäväämme ja kutsumustamme. Jokaisella on oikeus ja tarve tavata toisia ihmisiä turvallisessa ja innostavassa ympäristössä. Ihmiskunnan vahvuus on juuri siinä, että jokainen meistä on ainutlaatuinen.

Meitä on ajan saatossa hajotettu ja hallittu. Yksilön omaa voimaa on vähätelty ja sitä on yritetty tukahduttaa. Moni meistä on unohtanut, että meissä on oikeasti voimaa. Tarvitsemme ympärillemme iloa ja vapautta, jotta voimme olla ja toimia omassa voimassamme.

Meidän on aika ottaa vastuu siitä, keitä ja mitä me olemme. Meidän on tehtävä valinta rakkauden ja pelon maailmojen välillä, sekä otettava ensimmäinen askel kohti todellista voimaamme.

Vapausfestit on syntynyt tukemaan oman ainutlaatuisen sisäisen voimamme löytämistä ja vapautumista. Tulemalla yhteen juuri ilon kautta, me voimaannumme.

Kun iloitsemme, me säteilemme. Kun iloitsemme yhdessä, me levitämme hyvää.

Kun ilo täyttää sydämemme, me voimaannumme.

Tunnistamaan ilon sisälläsi ja päästämään sen vapaaksi

Tavoitteenamme on luoda Vapausfestien kautta sisäistä voimaasi tukeva ilmapiiri, tukiverkosto ja yhteisö, joka kantaa pitkälle tulevaisuuteen. Luonnollisesti.

Tulethan mukaan!

https://vapausfestit.fi/#vapausfestit

 

Tiedot

Päivämäärä:
21.5.2022
Scroll to Top