Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Konstellaatiopäivät 2023 Ihmisyyden äärellä

8.6.2023 @ 08:00 11.6.2023 @ 08:00

Konstellaatiopäivät 2023 Ihmisyyden äärellä 8.-11.6.2023 Knipnäsissa

Yhteen kokoontuen ihmisyyden äärelle konstellaation parantavan voiman tukemana!

Kaikille kiinnostuneille avoimet konstellaatiopäivät – upea tilaisuus pysähtyä sen kaikkein merkityksellisimmän äärelle ja tutkia sisintään. Yhteinen kokoontuminen ja dialogi tekee meille hyvää ja antaa mahdollisuuksia syventää ymmärrystämme tavalla, joka ei muuten olisi mahdollista.  

Neljänä päivänä menemme syvemmälle ihmisymmärrykseen, niin henkilökohtaisesti kuin yhteisöllisestikin. Voit osallistua joko torstaina ja perjantaina tai lauantaina ja sunnuntaina tai kaikkiin neljään päivään.  Torstai ja perjantai ovat perhekonstellaatiopäiviä. Teemme siis useita konstellaatioita osallistujien kysymyksistä. Saamme valtavasti jokaisen työskentelystä – on arvokasta saada seurata niitä.  Lauantaina menemme syvemmälle perhekonstellaatioymmärrykseen, eli Jani Roman avaa työskentelyä konstellaatioiden lomassa. Hän kertoo systeemisistä dynamiikoista ja tutkimme yhdessä mitä meissä todella tapahtuu, mikä meitä ohjaa.  

Sunnuntaina teemme yhteisöllisiä konstellaatioita ja niiden avulla syvennämme ymmärrystämme kollektiivisista voimista, jotka vaikuttavat meihin ja yhteiskuntaan. Voimme tutkia kansainvälisiä ja yhteiskunnallisia kysymyksiä, ihmisryhmien välisiä kysymyksiä ja organisaatioiden kysymyksiä. Ihmiset ovat sidoksissa toisiinsa ja historiaansa, ja ihmiskunta on sidoksissa tähän planeettaan. Avaamme ymmärrystämme tälle kokonaisuudelle ja oman paikkamme löytämiseksi tässä kokonaisuudessa. Mikäli sää sallii, konstellaatioita voi tehdä myös upeassa puutarhassa. 

Konstellaatiopäivien vetäjänä on Jani Roman, joka on systeemisen konstellaation, dialogisuuden ja mindfulnessin pioneereja Suomessa. Hänellä on kokemus tuhansista konstellaatioprosesseista. Jani on opiskellut suoraan Bert Hellingerin oppilaana. Hän on tekniikan tohtori, väitellyt työpsykologiasta, ja on tunnetuimpia organisaatiokulttuurin asiantuntijoita Suomessa.

Lisätietoja kurssista https://ioast.newzenler.com/courses/nchatbzw

Knipnäs Hyvän Olon keskus

Linnunlaulu 1
Tammisaari, Uusimaa 10620 Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto
Scroll to Top