Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Näyttely koko kesän / Utställning hela sommaren. Katarina Backas, Kuvataiteilija / Bildkonstnär

11.6.2022 @ 12:00 - 30.9.2022 @ 18:00

Katarina Backas,

Kuvataiteilija / Bildkonstnär

Katarinan taulut on monessa eri paikoissa Knipnäsin päärakennuksessa, hänen enkelit antaa rauhaa kaikille ja talolle!

Katarinas konst är upphängd på flera ställen på Knipnäs i huvudbyggnaden, hennes änglar ger lugn åt alla och till huset!

Näyttely on auki koko kesän! Utställningen är öppen hela sommaren!

TAIDE EPÄILYS VOIMA

Minulla on tunteellinen ja intuitiivinen sielu ja koen, että asiat järjestyvät usein haluamallani tavalla.

Sen jälkeen, kun aloitin öljyväreillä maalaamisen kevättalvella 2018, on elämäni ollut uskomattoman kaunista, mutta näyttänyt myös tuskallisempaa puoltaan. Kokemukset ovat tehneet minusta avoimemman ja koen tuntevani syvemmin. Maalatessani, taide ja kaikki värit räjähtävät mielessäni ja paneudun 100 % siihen mitä olen tekemässä: unelmoin kankaasta, elän värien avulla ja nautin täysillä. Kaikki muu pysähtyy. Kotona on ympärilläni kaaos, mutta sisimmässäni tunnen rauhan ja annan luovuuden virrata. Voima, jonka takia avaan uudelleen ja uudelleen värituubit ja teippaan suuren valkoisen kankaan keittiön seinään, on myös sama, joka saa minut epäilemään ja haluamaan lopettaa. Joskus haluaisin vain heittää kaiken pois ja huutaa suoraa huutoa. Miehelläni on tapana sanoa siteeraten, että ”epäilyksen täytyy olla yhtä suurta, kuin kyvykkyyden”. Maalatessani saan kosketuksen sisimpääni tavalla, jota en ole kokenut aikaisemmin. Sitä ei tapahdu aina, mutta tapahtuessaan on se koukuttavaa, ihanaa ja taianomaista.

KONSTEN TVIVLET KRAFTEN

Jag är en känslomässigt och intuitivt driven själ, när jag bestämmer mig för någonting så blir det alltsom oftast så. Efter att jag började måla med oljefärg vår vintern 2018 har livet visat mig otroligt vackra och smärtsamma sidor. Mina erfarenheter har gjort mig öppnare och djupare. Konsten och alla färger exploderar i mitt sinne och jag går in 100% i vad jag gör: drömmer om duken, lever med färgerna och njuter i fulla drag. Allt annat stannar, det blir ett kaos hemma och omkring mig men i själen finner jag lugnet och låter kreativiteten flöda. Den kraft som gör att jag om och om igen öppnar färgtuberna och tejpar upp nya stora vita dukar på vår köksvägg, är samma kraft som får mig att tvivla och villa lägga av, bara kasta bort allt och skrika rakt ut. Min man brukar citera någon – “tvivlet skall vara lika stort som talangen”. När jag målar får jag kontakt med mitt innersta väsen på ett sätt som jag aldrig fått förut, det är beroendeframkallande och härligt, det händer inte alltid men när det händer är det som – magi.

Tiedot

Alkaa:
11.6.2022 @ 12:00
Loppuu:
30.9.2022 @ 18:00
Scroll to Top