Vi önskar dig varmt välkommen att njuta av tillvaron i Knipnäs Centret för välbefinnande!

Knipnäs Centret för välbefinnande välkomnar dig att koppla av och njuta av lugnet invid havet ca 2km från Ekenäs centrum.

Kurser, sammankoster, seminarier, arbetsvälmående befrämjande dagar kan ordnas med mat och inkvartering och hör till centrets tjänster. Utrymmen lämpar sig väl för dagskurser och seminarier för över hundra deltagare. För kurser erbjuder Knipnäs även inkvartering för 50 personer. Vi erbjuder utmärkta möjligheter för mångsidiga sammankomster och i samarbete med lokala företagare är det möjligt att organisera mångsidigt program med bl.a. utomhus, kreativa och välbefinnandeaktivteter  och guidade turer i omnejden. Knipnäs har också ypperliga möjligheter att erbjuda olika måltidsarrangemang.

Vi erbjuder hjälp med att ordna skräddarsydda servicepaket och kurser. Ta kontakt och be om offert!

I Raseborg området hittar man mycket att se och uppleva. Ekenäs tjusiga gamla stad med gamla trädhus sträcker sig kring havets strand. Ekenäs är en idyllisk småstad vars butiker, cafén och restauranger erbjuder personlig betjäning. De bästa området för shopping finns längs Gustav Wasas gata, torget samt gågatan Kungsgatan, en av landets äldsta gågator. På sommaren är det livligt i Stallörens parken och på gästbåthamnens terasser där folk semestrar och njuter av kvällssolen i skärgårdsmiljön. Läs mer om lokala tjänster på Visit Raseborg hemsidorna.

Kommande evenemang