Wild Heart Festival 2024

Sydämellisesti tervetuloa Wild Heart Festival 2024 -tapahtumaan!

Kolmannen kerran järjestettävä Wild Heart Festival on luotu ilosta, rakkaudesta, yhteydestä, myötätunnosta, luottamuksesta, aitoudesta ja kohtaamisista. Tämä on paikka, jossa sydämet kohtaavat ja sielut yhdistyvät.

Viime kesän festareilta saimme osallistujien palautteista loistavan keskiarvon 4,8/5. Huomioimme antamanne palautteet ja ideat, ja haluamme jälleen tehdä festareista ikimuistoisen ja syvällisen kokemuksen ja käytännön tasolla entistäkin sujuvamman.

Ensi kesänä voit jälleen luottaa siihen, että kaikki ohjaajamme ovat Wild Heart Academyn kouluttamia Tantric Life Coacheja ja hoitajia. Työpajoja on kaksi tai kolme rinnakkain, ja ne on luokiteltu niiden sisällön mukaan. Näin voit helposti valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Festivaalin ainutlaatuinen tunnelma – rakkaudellinen, lämmin ja kutsuva – on meidän sydäntämme lähellä. Pienessä ja intiimissä tapahtumassa on mahdollisuus tutustua syvällisesti toisiin osallistujiin. Päivittäiset yhteiset ohjelmanumerot luovat ainutlaatuisen yhteyden festivaalivieraiden välille.

Ruoka on osa yhteistä kokemustamme – se ei ole vain ravintoa keholle, vaan myös sielulle. Ruoka sisältyy lipun hintaan. Yhteiset ateriat luovat perheenomaisen tunnelman, jossa on helppo vaihtaa ajatuksia ja kokea yhteenkuuluvuutta. Ruokaa tulee laittamaan suosittu tammisaarelainen kokki Rastachef.

Festaripaikkamme Knipnäsissä, Tammisaaressa, tarjoaa tapahtumalle upean ympäristön luonnon helmassa ja meren rannalla. Telttapaikka kuuluu lipun hintaan, ja saatavilla on lisäksi runsaasti sisämajoitustilaa lisämaksusta. Voit valita 3-5 hengen huoneen tai pienemmän yhden tai kahden hengen huoneen.

Varaa majoitus tästä:

https://events.liveto.io/events/wild-heart-festival-2024-majoitus

Klikkaa tästä lippukauppaan:

https://events.liveto.io/events/wild-heart-festival-2024

Tule sinäkin mukaan luomaan kanssamme tätä kolmatta Wild Heart Festivalia!

  • Date : 27.06.2024 - 30.06.2024
  • Time : 18:00 - 16:00 (UTC+2)

Related Events

Scroll to Top