Tantramatka 4 : Ykseys ja Supertietoisuus

Tantramatka 4: Ykseys ja Supertietoisuus 3-5.11.2023

 

Tervetuloa herkulliselle tantriselle tutkimusmatkalle 7 chakran syvimpään olemukseen. Tantramatkalla avaudut elinvoimalle ja nautinnolle kaikilla elämäsi osa-alueilla. Kuorit pois turhat selviytymismekanismit ja naamiot, jotka peittävät oman alkuperäisen voimasi. Pääset kehittymään henkilökohtaisella, seksuaalisella ja henkisellä matkallasi.

Käytämme karttana loistavaa Chakra- energiajärjestelmää, joka kattaa kaikki elämäsi osa-alueet. Chakrat ovat energiakeskuksia, jotka ovat tiiviissä vuorovaikutuksessa kehosi fyysisten elinten kanssa sekä mielesi ja aivojen eri osien kanssa. Kun vapautat elinvoiman virtaamista fyysisessä- ja energiakehossasi, pystyt tekemään selkeitä valintoja elämäsi suhteen.

Tantramatka kurssilla aktivoimme koko Chakrajärjestelmän ja sukellamme Kruunuchakran supertietoisuuteen ja kokemukseen siitä, että olemme kaikki yhtä. Kun haluat elää omassa voimassasi, energiasi täytyy virrata vapaasti. Kun haluat aktivoida elinvoimasi, tuntea syvästi, ilmaista tahtosi, rakastaa koko sydämelläsi, toteuttaa elämäntehtäväsi, olla luova, valjastaa intuitiiivisen viisauden käyttöösi ja olla yhtä korkeamman tietoisuuden kanssa, tule Kruunuchakra viikonloppuun aktivoimaan kaikki chakrasi / energiakeskuksesi.

Me käytämme hyvin pienen osan aivojemme koko kapasiteetista. Kun oikea ja vasen aivopuolisko yhdistyvät, aivoissa tapahtuu äkillinen herääminen, ”valot syttyvät”. Tämä kokemus on Mahamudra, ääretön orgasmi koko universumin kanssa. Avaudumme universaaliin rakkauden tilaan ja ykseyden kokemukselle. Olemme valmiita kohtaamaan sielunkumppanimme. Pääset myös harjoittelemaan tantrista energiakiertoa, jota voit käyttää seksissä kumppanisi kanssa.

Kurssin turvallisessa ja tukevassa ilmapiirissä pystyt myös kohtaamaan myös varjojasi ja epävarmuuksiasi, joita meillä kaikilla on. Opit ilmaisemaan halujasi ja asettamaan rajoja selkeämmin ihmissuhteissasi, työssä ja elämässä. Avaudut suuremmalle rakkaudelle, rauhalle, intohimolle ja ekstaasille, kun opit olemaan intiimissä yhteydessä itsesi, luonnon ja toisten ihmisten kanssa.

 

Mitä kurssilla tehdään?

Tantristen harjoitusten avulla käymme läpi eri teemoja: seksuaalisuus, aistillisuus, tunteet, oma voima, tahto ja rajat, rakkaus itseen ja toisiin, luovuus, oman totuuden ilmaiseminen, intuitio ja ykseys/ supertietoisuus.

Tantriset harjoitukset sisältävät liikettä, ääntä, hengitystä, meditaatioita, tanssia, tunneilmaisua, aistiharjoituksia, hierontaa, tantrisia rituaaleja ja herättävää keskustelua sydämellisessä ja arvostavassa ilmapiiriissä. Harjoituksiin ei sisälly seksiä.

Tantramatka koostuu 4 viikonlopusta, joissa elinvoimasi virtaus avautuu ja vapautuu kerros kerrokselta. Voit myös osallistua vain yhteen työpajaan, jos sen teema erityisesti kutsuu sinua. Jokainen viikonloppu on oma kokonaisuutensa, jossa tutustutaan kahden toisiaan tukevan chakran voimaan. Viimeisessä Chakra 7 työpajassa aktivoidaan kaikki chakrat.

Kun käyt läpi kaikki viikonloput, olet jo kokenut tantrika ja saat todistuksen Tantramatkasta. Työpajat ovat avoinna aloittelijoille ja edistyneille, sinkuille ja pareille. Parin kanssa tulevat, voivat tehdä kaikki pariharjoitukset oman kumppaninsa kanssa.

Näissä inspiroivissa workshopeissa, monet ovat kokeneet valtavan transformaation ja tehneet positiivisia elämänmuutoksia vapautettuaan oman elinvoimansa.

 

Viikonlopun teemoja ovat:

• Koko chakra järjestelmän aktivointi

• Energeettinen seksi ja sielunkumppanin kohtaaminen

• Enkelit ja demonit (oma valo ja varjot)

• Kosminen orgasmi

• Elinvoiman ja kundaliini energian virtaus

• Autenttinen eläminen ja oleminen

 

Aika: 3-5.11.2023

Pe klo 18.30 -21, la 10-21, su 10-17

Hinta: Kurssi 290€ (sis alv), ruoka ja majoitus 170€,

Paikka: Knipnäs Hyvän olon keskus. Linnunlaulu 1, 10650 Tammisaari

Ilmoittautumiset: kirsti@netlife.fi

 

Pääopettaja:

Kirsti Kuosmanen

”Olen tantraopettaja , seksuaalisuus-, rakkaus – ja parisuhde valmentaja, psykoterapeutti ja kirjailija. Tieni on kulkenut monien seikkailuiden ja elämänmuutosten kautta yhä syvemmälle kohti omaa aitoa itseäni ja elämäntehtävääni. Haluan inspiroida sinua löytämään rakastavan, nautinnollisen ja tasapainoisen suhteen omaan kehosi, seksuaalisuuteesi, mieleen ja tunteisiin. Kutsun sinut sytyttämään sisäisen tulesi ja kukoistamaan kaikessa loistossasi. Tämä maailma tarvitsee sinun suuruuttasi.”

www.kirstikuosmanen.fi

 

Avustajaopettaja:

Timo Devatman Yliluoma

”Olen kulkenut tantrisella polulla vuosia ja matka jatkuu edelleen. Olen myös kouluttautunut Tantric Life Coach®. Tantra on auttanut minua tutkimaan, rakastamaan ja olemaan armollinen itseäni kohtaan ja riittämättömyys on vaihtunut läsnäolemisen iloon ja onnellisuuteen. Arjen tantra on minulle elämäntapa ja omista tarpeista lähtevää. Elämän mottona pidän ajatusta: Elämä on vaarallista, elä siis rohkeasti!”

https://www.meandwe.fi

  • Date : 03 marras 2023 - 05 marras 2023
  • Time : 18:30 - 17:00 (UTC+2)

Related Events

Evenemang Events
Hyvän Olon Keskus Retreats
Courses English