Tantramatka 1: Alkuvoima ja Aistillisuus

Haluatko tutustua tantraan tai syventää tantrista elämäntapaasi?

Tervetuloa herkulliselle tantriselle tutkimusmatkalle 7 chakran syvimpään olemukseen. Tantramatka 1: Alkuvoima ja Aistillisuus 22.-24.3.2024

Tantramatkalla avaudut elinvoimalle ja nautinnolle kaikilla elämäsi osa-alueilla. Kuorit pois turhat selviytymismekanismit ja naamiot, jotka peittävät oman alkuperäisen voimasi. Pääset kehittymään henkilökohtaisella, seksuaalisella ja henkisellä matkallasi. Käytämme karttana loistavaa Chakra-energiajärjestelmää, joka kattaa kaikki elämäsi osa-alueet. Jokainen viikonloppu on oma kokonaisuutensa, joten voit aloittaa tantramatkasi, mistä tahansa modulista.

Chakrat ovat energiakeskuksia, jotka ovat tiiviissä vuorovaikutuksessa kehosi fyysisten elinten kanssa sekä mielesi ja aivojen eri osien kanssa. Kun vapautat elinvoiman virtaamista fyysisessä- ja energiakehossasi, pystyt tekemään selkeitä valintoja elämäsi suhteen.

Kurssin turvallisessa ja tukevassa ilmapiirissä pystyt myös kohtaamaan varjojasi ja epävarmuuksiasi, joita meillä kaikilla on. Opit ilmaisemaan halujasi ja asettamaan rajoja selkeämmin ihmissuhteissasi, työssä ja elämässä. Avaudut suuremmalle rakkaudelle, rauhalle, intohimolle ja ekstaasille, kun opit olemaan intiimissä yhteydessä itsesi, luonnon ja toisten ihmisten kanssa.

Mitä kurssilla tehdään?

Tantriset harjoitukset sisältävät liikettä, ääntä, hengitystä, meditaatioita, tanssia, tunneilmaisua, aistiharjoituksia, hierontaa, tantrisia rituaaleja ja herättävää keskustelua sydämellisessä ja arvostavassa ilmapiiriissä.

Tantramatka koostuu 4 viikonlopusta, joissa elinvoimasi virtaus avautuu ja vapautuu kerros kerrokselta. Voit myös osallistua vain yhteen työpajaan, jos sen teema erityisesti kutsuu sinua. Jokainen viikonloppu on oma kokonaisuutensa. Kun käyt läpi kaikki viikonloput, olet jo kokenut tantrika ja saat todistuksen Tantramatkasta.

Työpajat ovat avoinna kaikille sukupuolille, sinkuille ja pareille. Parin kanssa tulevat, voivat tehdä kaikki pariharjoitukset oman kumppanin kanssa.

Tantramatka on uudistettu versio aikaisemmasta Sex to Superconsciousness -kurssisarjastani. Nyt kurssikieli on suomi. Näissä inspiroivissa workshopeissa, monet ovat kokeneet valtavan transformaation ja tehneet positiivisia elämänmuutoksia vapautettuaan oman elinvoimansa.

Kurssin vetäjät: Pääopettajana: Kirsti Kuosmanen ja vierailevat tähdet: Aleksi Litovaara ja Timo Devatman Yliluoma

Kirsti Kuosmanen: ”Olen tantraopettaja, seksuaalisuus-, rakkaus- ja parisuhdevalmentaja, psykoterapeutti ja kirjailija. Tieni on kulkenut monien seikkailuiden ja elämänmuutosten kautta yhä syvemmälle kohti omaa aitoa itseäni ja elämäntehtävääni. Haluan inspiroida sinua löytämään rakastavan, nautinnollisen ja tasapainoisen suhteen omaan kehosi, seksuaalisuuteesi, mieleen ja tunteisiin. Kutsun sinut sytyttämään sisäisen tulesi ja kukoistamaan kaikessa loistossasi. Tämä maailma tarvitsee sinun suuruuttasi.”

Aika: 22.-24.3.2023

Pe klo 18.30 -21, la 10-19, su 10-17

Hinta: 310 € (sis. alv), majoitus ja ruokailu 170€

Paikka: Knipnäs Hyvän olon keskus, Tammisaari

Ilmoittaudu mukaan täältä: https://kirstikuosmanen.com/tuote/tantramatka-1-alkuvoima-ja-aistillisuus-22-24-3-2024-ilmoittautumismaksu/

“Jos tunnemme häpeää seksuaalisuudestamme, sieltä kumpuava luova Eroksen elinvoima, kääntyy meitä vastaan ja alkaa käyttäytyä tuhoavasti. Tämä näkyy sekä yksilöissä että kulttuurissamme. Nautinto ja halu ovat portteja eroottiseen elinvoimaasi, joka on kaiken luomisen ja vetovoiman alkulähde. Se on avain kukoistavaan elämään.” -Kirsti Kuosmanen

Marika Yliluoma

Knipnäs Hyvän olon keskus

Linnunlaulu 1
10650 Tammisaari
Finland

Tel. +358 40 555 3271

marika.yliluoma(at)nanomax.fi

https://knipnas.fi/

Knipnäs – Connecting Souls

  • Date : 22.03.2024 - 24.03.2024
  • Time : 18:30 - 17:00 (UTC+2)

Related Events

Courses Kurser
Joga Jooga
Festivaalit Festivaler
Scroll to Top