Taidenäyttely: Happiness Allowed

Knipnäs Hyvän olon keskuksella on kunnia saada esitellä kesän taidenäyttelykokonaisuudessa professori, taiteen tohtori Riitta Nelimarkan teoksia. Nelimarkan laajalti palkittuun tuotantoon kuuluu hyvin erilaisia teossarjoja ja näyttelykokonaisuuksia, joista Knipnäsissa nähdään grafiikkaa, maalauksia sekä taidetekstiilejä.

Nelimarkan taiteen ominaispiirteitä ovat hehkuva ja peloton värinkäyttö, liike, iloisuus, abstraktisuus sekä humoristisuus. Hänellä on ollut näyttelyitä ympäri maailmaa ja on todella hienoa saada teoksia näytille nyt myös Tammisaareen.

Näyttelykokonaisuuden nimi on Happiness allowed / Onnellisuus sallittu ja Nelimarkan ohella näyttelyssä on mukana yli 20 muuta taiteilijaa ja kymmeniä teoksia. Mukana on useita talon omia taiteilijoita sekä myös ITE-taiteilijoita eri puolilta Suomea.

Matkailulehti Mondo on valinnut Tammisaaren vuoden kotimaan matkailukohteeksi! Lisäksi Tammisaareen valmistui huhtikuussa myös uusi upea taidemuseo Chappe. Toivomme sekä paikallisten, että turistien löytävän myös Knipnäsin, sillä taidenautintojen lisäksi tarjoamme kesäaikana runsaasti myös majoittumistilaa.

Taidenäyttely ja kesäkahvila on avoinna to-pe klo 15-19 ja la-su klo 11-16. Ryhmäesittelyt mahdollisia myös aukioloaikojen ulkopuolella. Lämpimästi tervetuloa!

  • Date : 06 heinä 2023 - 03 syys 2023
  • Time : 15:00 - 16:00 (UTC+2)
  • Venue : Knipnäs

Related Events