Shibari-itsesidontaa, viikonloppu retriitti

Shibari-itsesidontaa, viikonloppu retriitti

Aika: 13.-14.1.2024

Kurssipaikka: Knipnäs Hyvän olon keskus, Tammisaari

Ohjaaja: Saara Kantanen

Hinta: 210€ (opetus ja täysihoito Knipnäsissä)

Shibari on japanin kielinen sana, joka tarkoittaa sitomista tiukasti. Viikonlopun shibari-kurssilla tutustumme köysiin lempeästi, vain naisille tarkoitetussa turvallisessa ympäristössä. Parhaimmillaan sitominen voi olla terapeuttinen tai meditatiivinen kokemus, se voi parantaa, poistaa jännityksiä tai lukkoja. Kurssille voi tulla kiinnostuksesta, uteliaisuudesta, kohottamaan itsetuntoa ja -tuntemuksia, herättämään omaa seksuaalisuutta.

Sitominen yhdistetään voimakkaasti kinkykulttuuriin. Sitominen voi kuitenkin olla taidetta, jossa tavoitellaan kauniita solmuja, asetelmia ja esteettistä nautintoa. Sitominen on matka, jossa ajalla ei ole merkitystä, arkiset askareet unohtuvat ja mieli rentoutuu. Lopputuloksella ei ole merkitystä, vain sillä, millaiselta sidonta tuntuu. Voisinko tuntea oloni hyväksi ja turvalliseksi sidottuna? Nautinko köysien syleilystä? Haluaisinko tuntea kipua? Herääkö seksuaalinen energia ja sisäinen villipeto minussa?

Kukaan ei tunne sinua paremmin, kuin sinä itse. Tunnet oman vartalosi, ja siksi sidomme kurssilla pääsääntöisesti itse itseämme. Toisena päivänä sidontaa voi halutessaan kokeilla myös parin kanssa. Kurssille voi tulla ilman aiempaa kokemusta ja juuri sellaisena kuin olet. Kaikki vartalot soveltuvat sitomiseen. Käymme läpi sidontaan liittyviä ennakkoluuloja, keskustelemme peloista ja sidontaan liittyvistä riskeistä. Avaamme itsemme suvaitsevaan ilmapiiriin ja pidämme hauskaa yhdessä.

Mukaan tarvitset miellyttävät vaatteet, joiden päälle helppo sitoa (trikoot tms.) Köydet tuntuvat parhaiten paljasta ihoa vasten, joten varaudu myös tarkoituksenmukaisilla alusvaatteilla. Saat lainata köysiä kurssilla ja halutessasi ostaa omat köydet kotiin mukaan.

Kurssi pidetään upeassa Knipnäs Hyvän olon keskuksessa lähellä Tammisaaren keskustaa. Knipnäsiin on mahdollista saapua myös julkisilla. Majoitumme viihtyisissä 2-4 hlön huoneissa (yhden hengen huone 25€ lisämaksusta) Ruoka kurssilla on vegaanista/kasvisruokaa. Voi tuoda myös omia eväitä, joita voi säilyttää majoitustilan keittiössä. Sitovat ilmoittautumiset maksamalla opetuksesta 100€ Kurjennokan verkkokaupassa. Majoitus 1 yö ja ruokailut (la lounas ja päivällinen sekä su aamiainen ja lounas) 110€ + liveto tapahtumakaupan palvelumaksu 4,5€ maksetaan Knipnäsiin ennen kurssia, saat maksulinkin kurssikirjeessä tammikuun alussa.

Varaa paikkasi nyt, kurssit ovat kysyttyjä ja usein loppuunmyyty. Kurssimaksu palautetaan ainoastaan sairauslomatodistusta vastaan.

Vastaan mielelläni kaikkiin kurssia koskeviin kysymyksiin puhelimitse 0503673001 tai sähköpostilla beautyofshibari(at)gmail.com. Osta lippusi täältä: 
https://beautyofshibari.fi/tuote/shibari-itsesidontaa-viikonloppu-retriitti-varausmaksu/

Mukaan mahtuu 20 osallistujaa. Tervetuloa! Odotuksella, Saara

Aikataulu:

Lauantai

Klo 11.30-12 saapuminen Knipnäsiin

Klo 12 kevyt lounas

Klo 13-15.30 tutustuminen köysiin, perussolmut, turvallisuus

klo 15.30 kahvi

Klo 16-19.00 ohjattu shibari-sidonta

Klo 19 päivällinen, illanviettoa

Sunnuntai

Klo 9.00 aamiainen

Klo 10-13 ohjattu shibari-sidonta, sidonnan suunnittelu ja voimaannuttava valokuvaus

Klo 13 kevyt lounas

Klo 13.30-15 bondage-esitys, kurssin päätös, keskustelua

Saara Kantanen on Kurjennokan emäntä, sitoja, teatteripuvustaja, käsityöläinen, lampuri. Saaralle shibarista on tullut elämäntapa ja intohimon kohde. Hän järjestää sidontakursseja: naisille itsensä sitomista, pareille viikonloppukursseja, sidontaa myös privaatisti. Saara osallistuu tänä vuonna sitojana ja sidottavana useisiin tapahtumiin Suomessa ja ulkomailla.

  • Date : 13.01.2024 - 14.01.2024
  • Time : 11:30 - 15:00 (UTC+2)

Related Events

Scroll to Top