Olo-Sointu Peter Hess® äänimaljarentoutus

Äänimaljarentoutus palaa Knipnäsiin sunnuntaina 29.10. klo 17:30 – 18:30 😊

Olet sydämellisesti tervetullut taivaalliseen ihanaan äänimaljarentoutukseen laadukkaan ja vastuullisen Peter Hess® syvärentoutusmetodin parissa. Metodi vaikuttaa kokonaisvaltaisesti; rentoutumisen lisäksi saat palautua. Syvärentoutus rauhoittaa hermostoa ja ylivirittyneisyyttä.

Tunnin mittaisen äänimaljarentoutuksen vaikutus voi auttaa sinua nukkumaan paremmin. Tämä on upea tapa lopettaa viikonloppu ja asettua tulevaan viikkoon.

Olo-Sointu äänimaljarentoutus perustuu Peter Hess® syvärentoutusmetodiin, äänimaljoista syntyvien äänten ja äänien resonanssiin. Olo-Soinnun ”Sointukylvyssä” käytän äänimaljoja ja gongia, joissa on lempeän vahva, kaunis ja kirkas sointu. Niiden muodostama äänitila johdattaa kokemaan ajatonta aikaa eli tyyntä syvän hiljaisuuden hetkeä. Ajattoman ajan kokemisessa kehomielemme voi löytää sisäisen eheytymisen voiman.

Voit tuntea vaikuttavan eheyttävästi kehoon ja mieleen. Kehossamme oleva vesi kuljettaa äänen värähtelyn syvälle lihaksiin ja aina solutasolle asti mahdollistaen syvän rentoutumisen tilan. Metodi voi vaikuttaa alueilla minne klassisella hieronnalla ei päästä. Äänien ja niiden värähtelyn vaikutus tunnetaan rentouttavana, virkistävänä ja tasapainottavana. Ne palauttavat ehtyneet voimavarat.

Kehon eri alueet resonoivat äänien kanssa eri taajuuksilla. Kehon erilaiset resonointitaajuudet on huolella huomioitu äänimaljojen valmistuksessa; erilaiset maljat on valmistettu resonoimaan tietyille kehon alueille. Tämä mahdollistaa kokonaisvaltaisen harmonisen tilan rentoutumisen aikana.

Saksalaisella Peter Hess instituutilla on pitkäaikainen kokemus äänihoitajien koulutuksesta. Instituutti tekee jatkuvasti tutkimustyötä äänen vaikutuksesta yhteistyössä neurologian, pedagogiikan, psykologian sekä muiden tieteen alojen erityisosaajien kanssa. Äänimaljametodi perustuu yli 5000 vuotta vanhaan Veda-menetelmään.

Äänimaljarentoutuksen vetäjä Jutta Niala on sertifioitu Peter Hess ® metodin harjoittaja vuodesta 2013, hän on opiskellut useamman vuoden metodia Suomessa Peter Hess® instituutin valtuuttamassa Medi-Sound akatemiassa.

Ilolla ja lämmöllä, tervetuloa ja tuo ystäväsikin mukanasi😊!

Jutta

Aika: su 29.10.2023 klo 17:30 – 18:30

Paikka: Knipnäs hyvinvointikeskus, Tammisaari, Raasepori

Hinta: 20 € / henkilö

Varaa paikkasi verkkokaupasta:

https://juttaniala.fi/tuote/peter-hess-aanimaljarentoutus/

Huomioithan ystävällisesti, että maksettua äänimaljarentoutusmaksua ei palauteta. Voit tarvittaessa nimetä tilallesi toisen henkilön.

  • Date : 29 loka 2023
  • Time : 17:30 - 18:30 (UTC+2)

Related Events

Evenemang Events
Hyvän Olon Keskus Retreats
Courses English