Kuolemaretriitti – Löydä rohkeus elää täysillä

Oletko miettinyt joskus kuolemaa? Mitä se sinulle merkitsee? Mistä se sinussa herättää?

Kuolema on läsnä joka hetki. Jokainen hengenveto on siitä muistutus. Ilman kuolemaa ei olisi elämää. Ne kietoutuvat mystisellä tavalla yhteen. Kuin valo ja varjo. Päivä ja yö. Ei toista ilman toista.

Mitäpä jos kuoleman tarkastelu, sen syvempi hyväksyminen osaksi omaa elämää olisikin portti elää täydemmin, elää syvemmin, elää aidommin sitä elämää, jota kuuluisi elää. Sitä ihan omimman näköistä, omimman tuntuista ja omimman oloista.

Olet tervetullut näiden teemojen äärelle Suomen ensimmäiseen KUOLEMARETRIITTIIN ihanaan Knipnäsin Hyvän olon keskukseen!

Kuolemaretriitin ovat luoneet ja sen ohjaajina toimivat Taina Koskimäki Tietoisuudentalosta ja Tanja Ali-Yrkkö Tähtilapsista.

Taina Koskimäki on tunne- ja vuorovaikutusohjaaja ja kehoterapeutti, joka on lähihoitajan työssään saattanut ihmisiä kuolemanrajan toiselle puolelle ja tukenut läheisiä tässä prosessissa. Idea kuolemaretriitistä syntyikin hänen kokemuksistaan kuoleman äärellä. Nykyisessä työssään hän auttaa ihmisiä löytämään omat voimavaransa tunteiden kohtaamisen kautta. Tunteiden tutkiminen ja havainnoiminen kehossa onkin Tainan intohimo. Hänen elämäänsä rikastuttavat kohtaamiset eri kulttuureista tulevien ihmisten kanssa. Vapaa-aikana hänet löytää luonnosta, olemasta ja ihmettelemästä ilman suorittamista.

Voit tutustua Tainaan hänen nettisivuillaan:

www.tietoisuudentalo.fi

Tanja Ali-Yrkkö on pedagogi, hoitava tunnevalmentaja ja taideterapeuttinen ohjaaja, joka on töissään ohjannut, opettanut ja hoitanut ihmisiä lapsista aikuisiin. Hänen tärkeä tehtävänsä on ollut putsata sukulinjojensa tunnetraumoja, myös kuolemaan liittyen. Työssään yrittäjänä hän auttaa ihmisiä vapautumaan omaan aitoon voimaansa ja kuulemaan sisimpänsä äänen tukemalla asiakkaitaan tunnetyöskentelyssä. Jotta elämä voi olla itsennäköistä ja merkityksellistä sen haasteista huolimatta. Tanja rakastaa luonnossa käyskentelyä ja tanssimista.

Voit tutustua Tanjaan osoitteessa:

www.tahtilapset.fi

Löydä rohkeus elää täysillä – kuolemaretriitti

pe-su 10.-12.11.2023

Hyvän olon keskus Knipnäs

Hinta: 494, sisältää täysihoidon.

LUE LISÄÄ:

www.tahtilapset.fi/kuolemaretriitti/

  • Date : 10.11.2023 - 12.11.2023
  • Time : 10:00 - 17:00 (UTC+2)

Related Events

Scroll to Top