Kulturverkstad / FDUV

Kulturverkstad / FDUV

FDUV är intresseorganisationen för svenskspråkiga personer med intellektuell funktionsnedsättning i Finland. FDUV står för frihet, delaktighet, utveckling och valmöjligheter för alla – också för dem som behöver stöd i vardagen.

FDUV är en nationell människorättsorganisation som arbetar för att svenskspråkiga personer med intellektuell eller liknande funktionsnedsättning och deras anhöriga ska få en jämlik ställning i samhället och service och stöd på sitt eget modersmål.

Kulturverkstad

VEM: För vuxna
VAR: Knipnäs Centret för välbefinnande i Raseborg
NÄR: 8–12.7

Vill du inte begränsa dig till en specifik kulturform? Då är kulturverkstaden kanske något för dig – en nyhet för i år! På det här övernattningslägret får du pröva på olika kreativa uttrycksformer som teater och dans. Vi vill ge dig möjligheten att testa olika former av kultur och hitta något nytt intresse som du kanske vill fortsätta med efter lägret. Att pröva på olika former av kultur är en chans att hitta nya saker man tycker om och är bra på. Vi har också tid för uteaktiviteter, simning samt trevlig samvaro med sällskapsspel och allsång.

Anmälan till sommarlägret är möjlig fram tills den 29.2.

Mer information om lägret här:

https://fduv.fi/sv/lager/lageransokan/article-167641-75998-7-kulturverkstad

Välkommen!

FDUV on Suomessa asuvien ruotsinkielisten kehitysvammaisten henkilöiden etujärjestö, joka tarjoaa tietoa ja toimintaa myös muille, joilla on lukemis-, oppimis- tai kommunikaatiovaikeuksia.

FDUV on valtakunnallinen ihmisoikeusjärjestö, jonka tavoitteina on, että kehitysvammaiset henkilöt saavat tasa-arvoisen aseman yhteiskunnassa sekä tukea ja palveluita omalla äidinkielellään. FDUV järjestää heinäkuussa kulttuuripajan Knipnäs Hyvän olon keskuksessa.

  • Date : 08.07.2024 - 12.07.2024
  • Time : 09:00 - 15:00 (Europe/Helsinki)
Scroll to Top