Konstutställning: Happiness Allowed

Knipnäs Centret för välbefinnande har äran att ha verk av professor i konst Riitta Nelimarkka, i sommarens konstutställning. Nelimarkkas mycket prisbelönta produktion omfattar mycket olika serier av verk och utställningsensembler, från vilka grafik, målningar och konsttextil kan ses på Knipnäs.

Utmärkande för Nelimarkkas konst är glödande och orädd användning av färg, rörelse, munterhet, abstraktion och humor. Hon har haft utställningar över hela världen och det är verkligen fantastiskt att ha hennes verk utställda nu också i Ekenäs.

Utställningens namn är Happiness allowed / Lycka tillåten och förutom Nelimarkka visas verk av många andra konstnärer under sommaren. Utöver husets egna konstnärer finns konstnärer från andra delar av Finland så långt som från Ivalo.

Resetidningen Mondo har vunnit Ekenäs inrikes turistdestination för året! Dessutom kommer det nya Chappe-museet att stå klart i Ekenäs i april, vilket säkerligen kommer att locka fler besökare och turister till staden. Vi hoppas att både ortsbor och turister också ska upptäcka Knipnäs, för förutom konstnöjen erbjuder vi även gott om boende under sommaren.

Konstutställningen och sommarcaféet har öppet to-fre kl 15-19 och lö-sö kl 11-16. Förevisningar för grupper är också möjligt utanför öppettiderna. Varmt välkommen!

  • Date : 01 kesä 2023 - 18 kesä 2023
  • Time : 15:00 - 16:00 (UTC+2)
  • Venue : Knipnäs

Related Events