Dröm | Dream | Unelma -Sinikka Hurskainen taidenäyttely

Sinikka Hurskainen on taiteilija, joka on omistautunut naivistisen taiteen luomiseen. Hänen taiteellinen matkansa on kuljettanut hänet ympäri Eurooppaa, opiskellen ja työskennellen taiteen parissa niin Suomessa, Pariisissa kuin Pietarissakin. Hurskainen tunnetaan erityisesti iloa ja hyvää mieltä tuottavasta taiteestaan, jossa jokainen teos kätkee sisäänsä pienen pilkkeen silmäkulmassa.

Hurskaisen polku taiteilijana alkoi jo 1970-luvulla, mutta hänen poliittisen uransa aikana taiteen tekemiseen ei jäänyt aikaa. Kansanedustajana toimiessaan vuosina 1983-1999 sekä 2003-2011 hän kuitenkin johti myös eduskunnan kuvataidekerhoa ja sai siten mahdollisuuden vaikuttaa taiteen parissa. Vuonna 2011 hän teki lopullisen päätöksen keskittyä politiikan sijaan täysipainoisesti taiteeseen.

Hurskaisen ansiokas taiteellinen ura on saanut tunnustusta niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Hänen teoksiaan on esitelty laajasti näyttelyissä eri puolilla maailmaa ja hän onkin koko uransa ajan pitänyt ahkerasti yhteis- ja yksityisnäyttelyitä. Teoksissaan Hurskainen yhdistää naivistista tyyliä klassiseen ilmaisuun, naturalismiin ja monipuolisiin tekniikoihin.

Nyt Sinikka Hurskaisen näyttely “Dröm | Dream | Unelma” on avoinna yleisölle Tammisaaressa Knipnäs Hyvän olon keskuksessa. Näyttely tarjoaa mahdollisuuden tutustua Hurskaisen iloisiin ja riemukkaisiin teoksiin, jotka välittävät taiteilijan intohimoa, elämänmyönteisyyttä sekä mielikuvituksen riemuvoittoa. Näyttely avaa ovet kokemaan taiteen ilon ja antaa mahdollisuuden uppoutua Hurskaisen ainutlaatuisen luovan maailmaan.

Knipnäs Hyvän olon keskus sijaitsee lähellä Tammisaaren keskustaa, vanhassa sairaalassa ja oppilaitoksessa, joka on toiminut viimeiset vuodet taiteen ja hyvinvoinnin keskuksena. Tilauksesta järjestämme ryhmille myös näyttelyyn yksityisesittelyitä.

Näyttely on avoinna 25.5.-7.7. la ja su klo 11-15 (suljettuna 22.-30.6.)

Yhteydenotot:

Marika Yliluoma
040 555 3271
knipnas(at)knipnas.fi

Knipnäs Centret för välbefinnande ligger nära Ekenäs centrum, i en gammal sjukhus- och läroanstaltsbyggnad som under de senaste åren har fungerat som ett center för konst och välbefinnande. Mer information om utställningen och Knipnäs Hälsocenters verksamhet finns på webbplatsen www.knipnas.fi. Vi ordnar också privata visningar för grupper på begäran.

Utställningen är öppen från 25.5 till 7.7, lördagar och söndagar kl. 11-15 (stängt 22.-30.6.).

Kontakt:

Marika Yliluoma
040 555 3271
knipnas(at)knipnas.fi

  • Date : 01.06.2024
  • Time : 11:00 - 15:00 (Europe/Helsinki)

Related Events

Scroll to Top