Bhaktiheart – Sydäntietoisuuden retriitti

Tervetuloa neljäksi päiväksi Bhaktiheart – Sydäntietoisuuden retriitin lempeään ja iloiseen syleilyyn Knipnäs Hyvän olon keskukseen ma-to 10-13.7.2023.

Lempeät sydäntietoisuuden harjoitukset ja läsnäolo kuljettavat retriitin aikana lähemmäksi kokemusta omasta todellisesta itsestäsi. Retriitti tarjoaa turvallista jakamista, luovaa ilmaisua sekä kuulluksi ja nähdyksi tulemista.

Omaa sielun polkua, omaa voimaa ja elämäntehtävään suuntaamista tukemassa ovat mantrojen voima, kanavoidut viestit sekä astrologinen tiede ja ymmärrys chakra-järjestelmästä. Retriitillä on mahdollista kokea valokieltä ja energiahoitoa. Retriitti sisältää jokaiselle keholle sopivaa lempeää hathajoogaa sekä sydän- ja chakrameditaatiota.

Ohjaajat: Vinay Dhyani ja Sarianne Nordberg

Vinay saapuu retriitille Intiasta jakamaan syvällistä ymmärrystään harmonisesta, henkisestä ja onnellisesta elämästä. Hän on muinaisen veda-filosofian, chakrameditaation, mantrojen sekä seremonioiden asiantuntija ja veda-astrologi.

Sarianne on hathajoogaopettaja, luontoyhteysohjaaja ja energiahoitaja. Hän välittää rakkaudellisia korkean valoenergian viestejä ja ohjaa lempeällä läsnäolollaan joogaa, meditaatiota sekä sydäntietoisuutta ja luontoyhteyttä vahvistavia harjoituksia.

Retriitti on suomen- ja englanninkielinen. Tarvittaessa englanninkieliset osuudet tulkataan ja myös päinvastoin.

Hinta: 500 euroa – 640 euroa/hlö, sisältäen opetuksen, majoituksen ja ruokailut. Hinnan voi valita joustavasti tältä väliltä riippuen omasta taloudellisesta tilanteesta. Tarvittaessa voi saada myös reilun lisäalennuksen laittamalla kyselyä: info@valonkajofinland.com

Ilmoittautuminen: info(at)valonkajofinland.com

Varaa paikkasi ilmoittautumalla hyvissä ajoin sähköpostitse. Ilmoittautumisen jälkeen saat lisätietoa ja maksuohjeet.

www.valonkajofinland.com

  • Date : 10.07.2023 - 13.07.2023
  • Time : 10:00 - 17:00 (UTC+2)

Related Events

Scroll to Top